Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Top
DOMINO, GBF Miegamojo baldų kolekcija: komoda su stalčiais, komoda su durelėmis, spinta, kampinė spinta, spintelė, miegamojo lova
NUOTRAUKOS
DOMINO, GBF Miegamojo baldų kolekcija: komoda su stalčiais, komoda su durelėmis, spinta, kampinė spinta, spintelė, miegamojo lova

DOMINO, GBF Miegamojo baldų kolekcija: komoda su stalčiais, komoda su durelėmis, spinta, kampinė spinta, spintelė, miegamojo lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Spintos durys varstomos.
Spintos lankstai su slopintuvais (Hetich).
Spintai galima užsakyti 3 stalčių bloką.
Stalčių bėgeliai - guoliniai su slopintuvais (Hetich).
Lovos pagrindas - grotelės. 
Lova su patalynės dėže (patalynės dėžė atidaroma iš šonų).
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Domino kolekcija – tai subalansuotas ir universalus pasirinkimas jūsų namų interjerui, kuriame derinami funkcionalumas, modernus dizainas ir aukštas kokybės standartas. Ši kolekcija apima įvairius baldus, kurie ne tik patenkins estetikos poreikius, bet ir užtikrins patogumą ir ilgaamžiškumą.

Domino komoda su stalčiais ir komoda su durelėmis suteikia jums galimybę organizuoti erdvę taip, kaip tai atitinka jūsų poreikius. Baldų PVC kantuotė ne tik apsaugo nuo kasdienio naudojimo poveikio, bet ir suteikia subtilų, modernų akcentą. Stalčių bėgeliai, aprūpinti guoliniais su slopintuvais (Hetich), užtikrina tylią ir patvarią naudojimą, o tai svarbu, siekiant suteikti jums kokybišką ir patogų kasdieninį gyvenimą.

Spinta ir kampinė spinta iš Domino kolekcijos praturtins jūsų namų erdvę, suteikdamos papildomą talpą saugojimui. Čia dėmesys telkiamas ne tik į funkcionalumą, bet ir į stilingą dizainą, todėl šie baldai taps ne tik praktišku, bet ir vizualiu namų interjero akcentu.

Miegamojo lova iš Domino kolekcijos – tai puikus pagrindas jūsų poilsiui. Ji sukurta siekiant suteikti jums ne tik miego komfortą, bet ir subtilų, modernų dizainą. Su slopintuvais aprūpinti stalčių bėgeliai garantuoja lengvą ir tylią naudojimą.

Domino kolekcija – tai išskirtinis pasirinkimas norintiems harmonijos, funkcionalumo ir modernaus dizaino jų namuose. Tai baldai, kuriuos verta turėti, siekiant sukurti patogią, gražią ir jaukią aplinką.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai