Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
Top
AMALFI 5 skandinaviško stiliaus komoda, indauja svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui AMALFI 5 skandinaviško stiliaus komoda, indauja svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui AMALFI 5 skandinaviško stiliaus komoda, indauja svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
AMALFI 5 skandinaviško stiliaus komoda, indauja svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui
AMALFI 5 skandinaviško stiliaus komoda, indauja svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui
AMALFI 5 skandinaviško stiliaus komoda, indauja svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui

AMALFI 5 skandinaviško stiliaus komoda, indauja svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 140 x 44 x 76 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš natūralaus ąžuolo masyvo, balto MDF.
Natūralaus ąžuolo faneruotė.
Modernus ir stilingas skandinaviško stiliaus komoda, indauja. 
Švarios ir lenktos linijos, subtilios kojelės - visa tai įkvėpta retro stiliaus ir pritaikyta šiuolaikiniams namams.
Šią komodą - indaują lengvai suderinsite su kitais AM kolekcijos baldais.
Baldas surinktas.
Pagaminta Danijoje.

AM baldų kolekcijos pasirinkimas  AM baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

AMALFI komoda – tai elegantiškas junginys tarp natūralaus ąžuolo masyvo ir baltos MDF, subtiliai prisotintas retro ir skandinaviško stiliaus akcentų. Šis baldas tarsi kviečia į jūsų namus šviesią šilumą ir eleganciją.

Pagaminta iš aukštos kokybės natūralaus ąžuolo masyvo, ši komoda spindi medžio natūralumu ir tvirtumu. Natūralaus ąžuolo faneruotė ne tik sustiprina baldų konstrukciją, bet ir suteikia subtilų estetinį šilumos akcentą.

Baltos MDF detalės kabinete suteikia šviežumo ir modernumo. Šis spalvinis pasirinkimas daro AMALFI komodą tinkamą bet kokio stiliaus interjerui. Baltos spalvos švelnumas harmoningai dera su natūralaus ąžuolo šilumu, kuris suteikia jūsų patalpoms jaukumo.

AMALFI komoda įkvėpta skandinaviško stiliaus ir retro dizaino, todėl ji turi paprastų, bet elegantiškų linijų. Jos forma ir spalvos sudaro harmoningą junginį, kuris įtraukia dėmesį ir tuo pačiu atrodo subtiliai.

Ši komoda ne tik stilinga, bet ir funkcionali. Jos talpinamasis plotas leis jums tvarkingai sutvarkyti daiktus, tuo pačiu pateikiant stilingą elementą jūsų namams. AMALFI komoda yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina dizainą ir funkcionalumą viename.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai