Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
ARNO 10 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus kavos staliukas, šoninis staliukas svetainei, valgomajam, biurui ARNO 10 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus kavos staliukas, šoninis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
ARNO 10 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus kavos staliukas, šoninis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
ARNO 10 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus kavos staliukas, šoninis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

ARNO 10 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus kavos staliukas, šoninis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 60 x 60 x 56 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš ąžuolo lukšto su sodria, tamsia "rūkyta" apdaila.
Natūralaus ąžuolo faneruotė.
Kojos - milteliniu būdu dažytas metalas. 
Modernus ir stilingas industrinio stiliaus kavos staliukas. 
Industrinio stiliaus baldų kolekcija AR tiks ieškantiems išskirtinio dizaino baldų savo svetainei ar valgomajam. 
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

AR baldų kolekcijos pasirinkimas  AR baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

ARNO 10 kavos staliukas - tai unikalus junginys tarp gamtos jėgos ir pramoninio stiliaus, kuris pristato šviežią ir inovatyvų požiūrį į jūsų gyvenamąją erdvę. Šis staliukas yra kuriamas iš aukštos kokybės ąžuolo lukšto, kuris suteikia baldams natūralumo ir išskirtinio stiliaus.

Staliuko paviršius padengtas natūralaus ąžuolo faneruote, kuri ne tik apsaugo nuo kasdienių įbrėžimų, bet ir suteikia elegancijos bei išraiškingumo. Ši medžiaga puikiai atspindi ąžuolo šilumą ir tekstūrą, kurios suteikia staliukui neeilinę išvaizdą.

Metalinės kojelės ir konstrukcijos elementai ne tik užtikrina staliuko tvirtumą, bet ir prideda jam šiuolaikiško pramoninio akcento. Staliuko dizainas atspindi šiandieninio minimalizmo ir industrijinio stiliaus tendencijas, dėl ko jis puikiai tinka tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams.

ARNO 10 yra ne tik funkcionalus staliukas, bet ir meninis akcentas, suteikiantis jūsų namams ypatingumo. Jo geometrinė forma, derinama su natūraliais medžiagos bruožais, sukuria harmoningą balansą tarp modernumo ir natūralumo. Šis staliukas gali tapti ne tik kavos staliuku, bet ir aukštos dizaino elementu, įkvepiančiu jūsų kasdienį gyvenimą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai