Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
OTTOWA 10 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui OTTOWA 10 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui OTTOWA 10 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui
NUOTRAUKOS
OTTOWA 10 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui
OTTOWA 10 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui
OTTOWA 10 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui

OTTOWA 10 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 160 x 34 x 46 cm (P x G x A).
Medžiaga: aksomas.
Juodos metalinės kojos.
Suoliuko sėdimąją dalį puošia "arlekininės" siūlės.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

OTTOWA 10 suoliukas yra išskirtinis baldas, kuris puikiai derina eleganciją ir originalumą. Šis suoliukas yra sukurtas su dėmesiu detalėms, siekiant sukurti modernų ir išskirtinį dizainą, kuris tinka įvairioms interjero aplinkoms. Su juodomis metalinėmis kojomis, vidinėmis "arlekininėmis" siūlėmis ant atlošo ir porankių, OTTOWA 10 suoliukas tampa ne tik sėdimojo paviršiaus, bet ir stiliaus akcentu jūsų namuose.

Juodos metalinės kojos suteikia suoliukui modernaus ir minimalistinio dizaino jausmą. Metalas yra tvirtas ir ilgaamžis medžiagos tipas, kuris užtikrina suoliuko stabilumą ir patvarumą. Juoda spalva ne tik suteikia kontrasto, bet ir sudaro elegantišką derinį su kitais interjero elementais.

Vidinės "arlekininės" siūlės ant atlošo ir porankių sukuria ypatingą patrauklumą OTTOWA 10 suoliukui. Šios siūlės yra ne tik dekoratyvinės, bet ir funkcionalios, pridedančios patogumo ir išskirtinio dizaino detalių. Jos sukuria unikalų rašto efektą, kuris atspindi subtilų meistriškumą ir detalę.

OTTOWA 10 suoliukas gali tapti ne tik funkcionaliu sėdimojo paviršiumi, bet ir išraiškingu meno kūriniu jūsų namuose. Šis suoliukas yra tinkamas įvairioms erdvėms nuo svetainės iki miegamojo ar net biuro. Jo pavadinimas OTTOWA 10 siūlo asociacijas su stiliaus ir prabangos deriniu, kurį šis suoliukas puikiai atitinka.

OTTOWA 10 suoliukas išsiskiria ne tik savo išskirtiniu dizainu, bet ir praktiškumu bei universalumu. Tai yra daugiau nei baldas – tai meniškas akcentas, kuris prideda gyvenamajai erdvei charakterio ir stiliaus. Suoliukas tampa ne tik sėdimuoju paviršiumi, bet ir vizualiu elementu, suteikiančiu jūsų namams išskirtinės ir modernios atmosferos pojūtį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai