Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
RIEŠĖ, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui RIEŠĖ, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
RIEŠĖ, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
RIEŠĖ, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

RIEŠĖ, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 65 x 65 x 46 cm (P x G x A).
Tvirtas ir išskirtinis pufas RIEŠĖ su ypatingos formos natūralaus ąžuolo detalėmis – klasikos įkvėptiems namams.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Ąžuolo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Pufas "Riešė" yra išskirtinė ir komfortiška sėdmaišio alternatyva, kuria gali pasidžiaugti kiekvienas interjero mylėtojas. Šis pufas išsiskiria ne tik savo funkcionalumu, bet ir estetine išraiška, o platus audinių bei natūralios odos pasirinkimas leidžia pritaikyti jį pagal asmeninius skonius ir interjero dizainą.

Vienas iš galimų pufų "Riešė" pasirinkimų yra pluoštinis audinys, kuris ne tik yra minkštas ir patogus, bet ir atspindi šiuolaikinio stiliaus eleganciją. Šis audinys suteikia jaukumą ir šilumą bet kuriam kambaryje, taip pat lengvai derinamas su kitais baldais. Kitas variantas yra natūralios odos pufas, suteikiantis prabangos ir išskirtinumo pojūtį. Natūrali oda ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra patvari, garantuojanti ilgalaikį naudojimą su minimaliu priežiūros poreikiu.

Pufų "Riešė" kojos pagamintos iš kokybiškos ąžuolo medienos, suteikiančios stabilumą ir ilgaamžiškumą. Šios medienos kojelės ne tik prideda gaminiui estetinio grožio, bet ir užtikrina, kad pufas bus patvarus bei atlaikys kasdieninį naudojimą. Kojų spalvą galima pasirinkti pagal individualius pageidavimus arba derinant su kitais baldais, taip sukurdami harmoningą interjerą.

Pufas "Riešė" yra daugiafunkcinis: jį galima naudoti kaip papildomą sėdimą vietą, stalą ar net kaip dekoratyvinį akcentą. Šis baldas suteiks jūsų interjerui unikalumo bei modernumo prisilietimą. Su plaukiojančiomis linijomis ir kokybiškomis medžiagomis, pufas "Riešė" tampa ne tik patogiu, bet ir stilizuotu namų akcentu, praturtindamas bet kurią erdvę savo unikalia išraiška.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai