Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
COCO, MAGRĖS BALDAI minkšta kėdė, krėslas, foteliukas virtuvei, svetainei, valgomajam COCO, MAGRĖS BALDAI minkšta kėdė, krėslas, foteliukas virtuvei, svetainei, valgomajam COCO, MAGRĖS BALDAI minkšta kėdė, krėslas, foteliukas virtuvei, svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
COCO, MAGRĖS BALDAI minkšta kėdė, krėslas, foteliukas virtuvei, svetainei, valgomajam
COCO, MAGRĖS BALDAI minkšta kėdė, krėslas, foteliukas virtuvei, svetainei, valgomajam
COCO, MAGRĖS BALDAI minkšta kėdė, krėslas, foteliukas virtuvei, svetainei, valgomajam

COCO, MAGRĖS BALDAI minkšta kėdė, krėslas, foteliukas virtuvei, svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 60 x 54 x 94 cm (P x G x A).
Ergonomiško dizaino patogi kėdė šiek tiek palenktu atgal atlošu - visa tai suteikia sėdejimo patogumą.
Kėdės karkasas gaminamas iš faneros, kuri kėdei užtikrina tvirtumą ir patvarumą.
Galima derinti skirtingas audinio spalvas.
Platus audinių pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio kaina gali keistis.
Kėdes kojeles galima rinktis medines arba metalines. 
Pasirinkimus atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

COCO kėdė yra harmoningas derinys tarp komforto, stiliaus ir funkcionalumo. Ši minkšta kėdė gali pasiūlyti jums tai, ko reikia tiek savo namų interjerui, tiek biurui. Jos dizainas ir savybės padarys ją ypatingai naudingą.

COCO kėdės ergonomiškas dizainas su palenktu atgal atlošu suteikia jums patogumą ilgalaikiame sėdėjime. Atlošo forma puikiai palaiko jūsų nugaros formą, leisdama jums mėgautis komfortu net ilgai sėdint. Tai ypač svarbu, jei naudojate kėdę biure arba norite tiesiog atsipalaiduoti su geru kūnu po sunkios dienos.

Karkasas, pagamintas iš fanieros, suteikia kėdei tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Fanieros naudojimas yra aplinkai draugiškas ir patikimas. Tai taip pat leidžia sukurti lengvą ir šiuolaikišką dizainą, kuris puikiai tinka įvairioms erdvėms.

Viena iš COCO kėdės privalumų yra galimybė derinti skirtingų audinių spalvas. Tai leidžia jums pritaikyti šią kėdę pagal savo asmeninius skonį ir interjero dizainą. Galite pasirinkti neutralias spalvas, kad sukurtumėte subtilų ir šviesų interjerą, arba ryškesnes spalvas, kad kėdė taptų jūsų erdvės akcentu.

Kojelės taip pat gali būti pritaikytos pagal jūsų poreikius. Galite rinktis medines kojas, kad kėdė įgautų natūralumo ir šilumos arba metalines kojas, kad ji atrodytų moderniai ir elegantiškai.

COCO kėdė yra ne tik funkcionali, bet ir stilinga. Ji suteiks jums komfortą ir išskirtinį dizaino elementą jūsų interjere. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina patogumą ir stilių savo erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai