Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
KOSMO, MAGRĖS BALDAI minkštas modulinis pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui KOSMO, MAGRĖS BALDAI minkštas modulinis pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui KOSMO, MAGRĖS BALDAI minkštas modulinis pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
KOSMO, MAGRĖS BALDAI minkštas modulinis pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
KOSMO, MAGRĖS BALDAI minkštas modulinis pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
KOSMO, MAGRĖS BALDAI minkštas modulinis pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

KOSMO, MAGRĖS BALDAI minkštas modulinis pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 79 x 87 x 43 cm (P x G x A).
Išskirtinės kokybės modulinis pufas KOSMO skirtas individualiai baldų kompozicijai kurti. 
Jūs galėsite susikurti individualią baldų kompoziciją pagal savo norus ar poreikius. Savajai baldų kompozicijai parinkite dalis iš gausaus pasirinkimo: šezlongo, fotelio, kampinės sofos dalies, lentynos ir pufo. Kiekviena dalis – atskira, bet kartu visiškai darni komplekto detalė. Rinkitės kurias tik norite dalis, sujungę turėsite individualią ir nepakartojamą baldų kompoziciją, kurią galėsite išdėstyti kaip tik norite.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Pufas KOSMO yra išskirtinio dizaino baldas, kuris ne tik prideda komforto jūsų gyvenamajam kambariui, bet ir puikiai derinamas su įvairiomis interjero stilių kryptimis. Šis pufas yra pagamintas iš aukštos kokybės audinių arba natūralios odos, leisdamas jums pasirinkti pagal savo skonį ir poreikius.

Pasirinkę pufą iš audinio, jūs gausite minkštą ir šiltą paviršių, kuris ne tik maloniai prisitaikys prie jūsų kūno formos, bet ir suteiks jaukumo jūsų namams. Jei jūsų noras yra prabanga ir išskirtinumas, natūralios odos pufas KOSMO yra puikus pasirinkimas. Oda suteiks ne tik elegancijos, bet ir ilgaamžiškumo, nes ją lengva valyti ir išlaikyti tvarkingą.

Didelis spalvų spektras leidžia jums pasirinkti pufą, kuris harmoningai dera su jūsų interjeru arba tampa ryškiu akcentu kambario dizaine. Nuo neutralių atspalvių, kurie suteiks ramybės ir šilumos atmosferą, iki ryškių ir gyvų spalvų, kurios pritrauks dėmesį, KOSMO pufų kolekcija turi ką pasiūlyti kiekvienam skoniui.

Jei norite sukurti išskirtinę baldų kompoziciją, galite derinti pufą KOSMO su kitais kolekcijos elementais. Šezlongas suteiks jums galimybę pasilepinti atsipalaidavimu, o fotelis taps jūsų mėgstamu poilsiuose. Kampinės sofos dalis puikiai tiks didesniems erdvėms, suteikdama jums daugiau sėdimo vietos. Lentynos ir pufai, subtiliai įsiterpę į interjerą, ne tik papuoš, bet ir pravers kaip papildoma talpykla ar dekoratyvinės detalių laikikliai.

KOSMO pufas yra ne tik funkcionalus baldas, bet ir stilingas akcentas jūsų namuose. Su platų spalvų pasirinkimu ir galimybe derinti su kitais baldų elementais, šis pufas suteiks jums daugiau galimybių išreikšti savo asmeninį skonį ir sukurti jums patinkantį gyvenamąjį kambarį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai