Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LINA miegamojo kambario baldų kolekcija: komoda, spinta, lova, spintelė
NUOTRAUKOS
LINA miegamojo kambario baldų kolekcija: komoda, spinta, lova, spintelė

LINA miegamojo kambario baldų kolekcija: komoda, spinta, lova, spintelė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Baldai gaminami iš pušies medienos. 
Spalva: balta / antracitas.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Plastikinės baldų rankenėlės.
Lovos pagrindas grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Maksimalus čiužinio aukštis - 12 cm.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Prie lovos papildomai galima įsigyti ištraukiamą patalynės dėžę.
Patalynės dėžė yra su guminiais, grindų nebraižančiais ratukais.
Baldai nesurinkti.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Baldų kolekcija, kurios sudėtyje yra komoda, spinta, lova ir spintelė, siūlo išskirtinę dermę tarp funkcionalumo, kokybės ir modernaus dizaino. Šie baldai yra sukurti siekiant patenkinti tiek estetikos, tiek praktiškumo poreikius jūsų namuose.

Baldai yra gaminami iš kokybiškos pušies medienos, kuri suteikia jiems natūralumo ir ilgaamžiškumo. Pušies mediena ne tik yra tvirta, bet ir suteikia subtilų ir šiltą išvaizdą, kuris gali praturtinti bet kokią patalpą. Ši kolekcija yra išskirtinė savo kantuote, kuri yra pagaminta iš PVC, suteikiančio baldams atsparumą ir lengvumą.

Spalvinis pasirinkimas tarp balto ir antracito suteikia jums galimybę pasirinkti atspalvį, kuris geriausiai atitiks jūsų interjero stilių. Balta suteikia šviesumo ir lengvumo pojūtį, tuo tarpu antracitas suteikia gilesnį ir modernesnį įspūdį. Ši spalvinė paletė leidžia jums pritaikyti baldus pagal savo skonį ir erdvės poreikius.

Guoliniai stalčių bėgeliai yra viena iš šios kolekcijos detalių, kuri užtikrina sklandų stalčių judėjimą ir patogų naudojimą. Tai yra praktiškas ir funkcionalus sprendimas, kuris suteikia jums papildomą patogumą kasdieniame naudojime.

Plastikinės baldų rankenėlės prideda šiuolaikiškumo ir lengvumo kolekcijai. Šios rankenėlės ne tik suteikia patogų priėjimą prie baldų, bet ir suteikia jiems subtilų ir modernų išvaizdą.

Lovos pagrindas iš grotelių užtikrina tinkamą oro cirkuliaciją ir palaiko jūsų čiužinį. Ši detalė ne tik prideda komforto miegamajam, bet ir užtikrina sveiką miego aplinką.

Svarbu pastebėti, kad lova parduodama be čiužinio, suteikdama jums galimybę pasirinkti jums tinkamiausią miegamojo pagalvės tvirtumą ir aukštį. Ši baldų kolekcija yra visapusiškas sprendimas, derantis įvairiose patalpose, nuo miegamojo iki svetainės ar valgomojo. Tai yra elegantiška ir praktiška kolekcija, kurios universalumas patenkins skirtingų interjero stilių mėgėjus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai