Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
PRAHA, GBF Kosmetinis staliukas miegamojo kambariui, svetainei PRAHA, GBF Kosmetinis staliukas miegamojo kambariui, svetainei
NUOTRAUKOS
PRAHA, GBF Kosmetinis staliukas miegamojo kambariui, svetainei
PRAHA, GBF Kosmetinis staliukas miegamojo kambariui, svetainei

PRAHA, GBF Kosmetinis staliukas miegamojo kambariui, svetainei

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 96,5 x 45 x 79 cm (P x G x A).
Papildomai galima pasirinkti veidrodį, kurio matmenys 73 x 14 x 52 cm (P x G x A) skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Fasadas puoštas MDF.
Stalčių bėgeliai - guoliniai su slopintuvais (Hetich).
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Akcija -15% taikoma tik navaro spalvos standartinėms dalims.
Pagaminta Lietuvoje.

PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas    PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

PRAHA kosmetinis staliukas – tai išskirtinio dizaino ir funkcionalumo derinys, pritaikytas jūsų kasdienio grožio ritualų poreikiams. Šis staliukas įeina į PRAHA baldų kolekciją, kurioje dėmesys skiriamas tiek estetikai, tiek ir praktiškumui.

Šio kosmetinio staliuko išskirtinumas prasideda nuo detalės – PVC kantuotės, kuri suteikia ne tik vizualinę eleganciją, bet ir apsaugo nuo kasdieninio naudojimo poveikio. Fasadas puoštas MDF detaliais, kurie suteikia staliukui išskirtinį, šiuolaikišką charakterį.

Staliuko funkcionalumas atsiskleidžia dar labiau per 2 dureles ir juose esančius guolinius stalčius su slopintuvais. Tai ne tik suteikia papildomo saugumo ir lengvumo naudojimo, bet ir leidžia tvarkingai organizuoti kosmetiką, papuošalus ar kitas asmenines reikmenis. Šio staliuko konstrukcija išplečia naudojimo galimybes ir leidžia jums efektyviai pasiruošti kiekvienam dienos ar vakaro iššūkiui.

Stilius ir funkcionalumas susipina PRAHA kosmetiniame staliuke, kuris puikiai tiks įvairiems interjerams. Šis staliukas ne tik papildo PRAHA kolekcijos grožį, bet ir tampa išskirtiniu ir funkcionaliu akcentu jūsų miegamajame arba kitame erdvių kambaryje. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukštos kokybės, dizaino ir patogumo savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai