Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LELIJA, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui LELIJA, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LELIJA, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
LELIJA, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

LELIJA, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Pasirinkite reikiamas dalis skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Baldo fasadas puoštas MDF.
Metaliniai stalčių bėgeliai. 
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

LELIJA baldų kolekcijos pasirinkimas  LELIJA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lelija komoda – tai išskirtinio dizaino ir funkcionalumo junginys, kuris papuoš jūsų interjerą ir suteiks praktiškumo jūsų kasdieniam gyvenimui. Šis baldas yra dalis Lelija kolekcijos, pasižymėjančios aukšta kokybe ir moderniu dizainu.

Komodos korpusas yra kantuotas PVC, suteikiantis jam ne tik estetiškumo, bet ir ilgaamžiškumo. PVC apdaila yra atspari kasdieniniam naudojimui ir lengvai valoma, todėl komoda išliks nepriekaištinga ilgą laiką. Galimybė rinktis skirtingas korpuso spalvas leidžia jums pritaikyti šį baldą pagal savo interjero spalvų paletę, suteikiant jūsų namams unikalų ir asmenišką charakterį.

Baldų fasadai pagaminti iš MDF, medžiagos, kuri suteikia jiems tvirtumą ir eleganciją. MDF fasadai puošti rūpestingai atrinktais dekoratyviniais elementais, suteikiančiais komodai išskirtinio grožio. Ši medžiaga leidžia kurti glotnias ir patvarias paviršius, kurie ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra lengvai prižiūrimi.

Lelija komoda su stumdomais stalčiais yra ne tik vizualiai patraukli, bet ir itin funkcionali. Stumdomi stalčiai suteikia patogumą organizuojant jūsų erdvę ir galite saugiai laikyti įvairius daiktus. Šis baldas puikiai tinka tiek miegamajam, tiek svetainei, suteikdamas jūsų namams modernaus ir jaukaus interjero akcentą. Lelija komoda – tai ne tik praktiškas baldas, bet ir puiki galimybė papuošti jūsų namus su stiliumi.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai