Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
Top
RHO 2 skandinaviško stiliaus komoda, spintelė svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui RHO 2 skandinaviško stiliaus komoda, spintelė svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
RHO 2 skandinaviško stiliaus komoda, spintelė svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui
RHO 2 skandinaviško stiliaus komoda, spintelė svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui

RHO 2 skandinaviško stiliaus komoda, spintelė svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 108 x 45 x 80,1 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš natūralaus ąžuolo.
Ąžuolo faneruotė.
Lengva šiaurietiška išvaizda, nepažeidžiant funkcionalumo. 
Šiltos iš švarios išvaizdos baldai suteiks Jūsų namams jaukumo ir šilumos.
Baldas surinktas.
Pagaminta Danijoje.

RH baldų kolekcijos pasirinkimas  RH baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

RHO 2 komoda – tai ne tik funkcionalus baldas, bet ir išraiškingas skandinaviško stiliaus šedevras, kuris papildo jūsų namus šiluma ir elegancija. Gaminta iš natūralaus ąžuolo ir ąžuolo faneruotės, ši komoda atspindi aukštus kokybės ir dizaino standartus.

Komodos pagrindas iš natūralaus ąžuolo suteikia jai išskirtinę ir natūralią išvaizdą. ąžuolo medis, naudojamas gamybai, yra ne tik estetiškai patrauklus, bet ir tvirtas bei atsparus. Jo unikalios tekstūros ir spalvos suteikia komodai šilumos ir išskirtinio grožio.

Ąžuolo faneruotė, naudojama kaip apdaila, įtraukia subtilų elementą į komodos dizainą. Faneruotė ne tik prideda tekstūros ir gylio, bet ir suteikia šiuolaikiško ir subtilaus akcento. Šis medžio apdailos elementas pabrėžia komodos išskirtinumą ir derinamumą su įvairiais interjero stiliais.

Skandinaviško stiliaus dizainas RHO 2 komodoje pasižymi aiškiais kontūrais, švariomis linijomis ir natūraliomis formomis. Minimalistinis, bet funkcionalus dizainas suteikia šio baldų gabalo universalumą, leisdamas jam lengvai integruotis į įvairias erdves. Komoda gali tarnauti ne tik kaip stilinga spinta, bet ir kaip puikus saugojimo sprendimas.

RHO 2 komoda ne tik pritraukia dėmesį savo vizualiniu dizainu, bet ir pasižymi funkcionalumu. Daugybė stalčių ir durelių suteikia pakankamai vietos organizuoti jūsų daiktus. Šis baldas taip pat gali būti puikus derinys su kitais skandinaviško stiliaus elementais, sukurdamas jaukią ir harmoningą interjero aplinką.

Pavadinimas RHO 2 gali siūlyti asociacijas su elegancija ir paprastumu. Ši komoda ne tik praturtins jūsų namus funkcionalumo prasme, bet ir taps dėmesio centre dėl savo išskirtinio dizaino. RHO 2 komoda – tai daugiau nei baldas, tai gyvenimo būdas, atspindintis skandinaviško stiliaus filosofiją ir suteikiantis jūsų namams šilumos bei išskirtinumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai