Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Namų svetainėje verda gyvenimas – čia šeima susiburia pasidalyti dienos įspūdžiais prie valgomojo stalo ir priimami svečiai, čia triukšmingai žiūrime sporto varžybas ar mėgaujamės tylos minutėmis ant sofos su knyga. O gal svetainė ta vieta, kur priimate svečius nakvynei? Tam puikiai pasitarnaus minkšti kampai su miegojimo funkcija. Kadangi svetainėje praleidžiame daug laiko, svetainės baldai yra itin svarbi namų interjero dalis. Pasirinkę svetainės baldus Elda.lt galėsite būti tikri, kad Jūsų namus puoš kokybiški, patogūs ir išskirtiniai baldai.

Visus svetainės baldus rasite vienoje vietoje – minkšti kampai, žurnaliniai staliukai, stalai transformeriai, komodos, lentynos, TV staliukai, svetainės komplektai, korpusiniai baldai, sofos ir kt. – viską nuo didelių, patogių baldų iki unikalių interjero akcentų išsirinksite neišėję iš namų.

Galime pasigirti atstovaujantys tiek žymius ir patikimus lietuvių baldų gamintojus, tiek pristatome didelį aukščiausios kokybės svetainės baldų iš užsienio asortimentą. Svetainės baldus čia išsirinks kiekvienas, nesvarbu, ar jums labiausiai patinka klasikiniai minkšti kampai, ar skandinaviško stiliaus sofos, ar industrinio stiliaus žurnaliniai staliukai. Mes žinome, koks jaukus ir brangus yra laikas namuose, todėl garantuojame, kad Elda.lt svetainės baldai – tai kokybės ir kainos santykis, kuris Jus džiugins kasdien.

DAUGIAU