Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

blog

Naujausios baldų tendencijos 2023 metams - ką rinktis?

Įpusėjant 2023 metams dar nevėlu atnaujinti savo namus, kurie užburtu jaukumu ir inovatyviomis interjero detalėmis. Šiųmetinės baldų tendencijos diktuoja minimalistines detales, tvarumą bei funkcionalų vietos panaudojimą. Skaitykite toliau ir pasinerkite į 2023 metų baldų tendencijas, kurios diktuoja jūsų namų įvaizdį 2023 metais.

2023 metų namų interjero ir baldų tendencijos

 

 

Minimalistiniai sprendimai suteikiantys didesnį erdvės jausmą.

 

Giliai praeityje palikite griozdinančius baldus - šiais metais baldų tendencijos viršūnėse vyrauja minimalistinis stilius. Pajuskite lengvumo jausmą, su moderniomis sofomis, minimalistiniais stalais ir jaukiomis detalėmis. Šie namų sprendimai padidins jūsų namų erdvę, bet tuo pačiu sukurs jaukią ir raminančią atmosferą ieškantiems tobulo poilsio.  Elda.lt siūlo platų minimalistinių baldų pasirinkimą - vienas jų “Magrės baldai”  minkštas kampas ELEGANT, dvelkiantis paprastumu bei funkcionalumu. Šis minkštas kampas ne tik užtikrins atpalaiduojantį poilsį, bet taip pat nustebins inovatyviais sprendimais. Vos keliais išmaniojo telefono paspaudimais galėsite mėgautis modernia audio sistema, kuri yra integruota šio minkšto kampo porankyje.

Nevertėtų pamiršti jog stalas - ne ką mažiau svarbi namų interjero detalė. Stalai kiekvieno namuose užima svarbią - ar tai būtų kavos pertraukėlė ar jauki vakarienė su šeima. Šiais metais, jums vertėtų rinktis medžio ir metalo motyvus, kurie sukurs prabangią aplinką. Stalas LEILA užburs ne tik savo tvirtumu, bet ir prakiškumu. Šis stalas tiks tiek didelioms, tiek mažoms erdvėms, šis stalas paprastai gali prasiilginti prie kurio galės susėsti visa šeima.  Interjero dekoro detalės atskleidžia jūsų namų charakteristika ir estetika. Šiais metais vertėtų rinktis interjerą neapkraunančiomis detalėmis, kurios suteiks jūsų namams naujų spalvų. Rekomenduojame atkreipti dėmesį į interjero vientisumą, norint išvengti stilistikos chaoso. Pavyzdžiui paveikslai, nėra vien tik banali namų interjero detalė, tai taip pat suteikia naujų spalvų jūsų namams, kurios pagyvina visą jūsų erdvę.

Kurkite namų interjerą su ryškiomis detalėmis

 

Šiais 2023 metais nevenkite drąsių detalių, kurios taptų jūsų pagrindiniu namų akcentu. Rekomenduojame rinktis baldus, kurie išsiskirtų savo spalva ar formomis. Nebijokite ryškių detalių, ar baldų, kurios suteiktų naujų atspalvių jūsų namų interjerui. Vertėtų nepamiršti, jog taip pat yra svarbu rasti balansą tarp ryškių interjero detalių ir viso interjero vientisumo. Kruopščiai derindami akį traukiančias detales galite sukurti namų erdvę, kuri išsikirs išskirtinimu bei unikalumu.  Pas mus Elda.lt parduotuvėje galėsite rasti baldus, kurie išpildys kiekvieno individualius norus. Ar tai būtų minkštas kampas, ar miegomojo lova - Elda.lt komanda pasirūpins įgyvendinant jūsų poreikius. Sofa MOTIVE gali tapti išskirtiniu jūsų namų akcentu, kuris savo forma ir ryškia spalva pagyvins jūsų namų interjerą. Ši sofa jus nustebins ne tik savo estetika, bet ir kokybė, kuri užtikrins ilgaamžiškumą bei tvirtumą. Taip pat galite rinktis iš plataus audinių pasirinkimų, kuris tiks jūsų namų dizainui.  Jūsų miegamojo zona taip pat gali tapti ryškiausia namų vieta. Renkantis miegamojo baldus, miegamojo lova gali tapti jūsų kambario akcentu, kuris taps ne tik poilsio vieta, bet ir išskirtiniu elementu jūsų kambaryje. Magrės baldų SOFT REST MAX  dvigulė miegamojo lova pasižymi ne tik savo išskirtiniu dizainu, bet ir inovatyviais sprendimais. Ši miegamojo lova yra tarsi tobulo poilsio komplektas viename. Patogus bei minkštas galvūgalis užtikrins kokybišką poilsį, o prisidedantys lovos aksesuarai pranoks jūsų lūkesčius. Prie miegamojo lovos galima įmontuoti USB jungčių kompleksą, kuris leis patogiai pasikrauti jūsų išmaniuosius įrenginius vienoje vietoje. Taip pat prie lovos yra įmontuojami naktiniai staliukai, kurių yra itin platus pasirinkimas ir taip galėsite lengviau sukurti vientisą stilių rinkdamiesi tarpusavyje derančias detales vienoje vietoje.

Atkreipkite dėmesį į baldų praktiškumą

 

Kaip ir minėjome anksčiau, minimalistiniai sprendimai vyrauja namų tendencijose viršūnėse. Didėjant kompaktiškoms gyvenamosiomis erdvėms, šių metų baldų tendencijos diktuoja rinktis baldus, kurie neapsiriboja viena paskirtimi ir gali būti naudojami ir praktiškiems tikslams.   Šiais metais sutelkite dėmesį baldams - transformeriams, kurie nereikalingai neapkraus jūsų erdvės ir leis kompaktiškai ir maksimaliai išnaudoti namų plotą. Pavyzdžiui, stalai transformeriai puikiai tiks tiek kompaktiškoms, tiek didelėms erdvėms. “Elda” parduotuvėje galite rasite aukščiausios kokybės lietuvių meistrų gaminamus stalus, kurie bus ne tik funkcionalūs, bet ir ilgaamžiai. Multi-funkcionalūs baldai ir toliau karaliauja 2023 metų baldų tendencijose. Ar tai būtų miegamojo lova su įmontuota patalynės dėže, ar minkštas pufas su vieta daiktų susidėjimui. Perkant multi-funkcionalius baldus galite paslėpti nepageidaujamus ar retai naudojamus daiktus ir išlaikyti namų estetika.

Tvarūs bei ekologiški baldų bei medžiagų pasirinkimai

 

Prisitaikant prie vartotojo poreikių, tvarūs ir ekologiški baldų bei audinių pasirinkimai vyraus 2023 baldų tendencijose. Dėmesys yra atkreipiamas ne tik į ekologišką baldų medžiagų pasirinkimą, bet ir į tvarius audinių pasirinkimus. Šie audiniai yra gaminami iš organinės medvilnės, kanapių ar perdirbto poliesterio. Taip yra sumažinama tarša gamtai bei aplinkai.  Į ekologiškų baldų tendencijas patenka moduliniai baldai ir multi-funkcionalūs baldai, kurie palieka nežymų išmetama anglies dioksido kiekį aplinkai. Be to, moduliniai baldai leidžia sukurti unikalius interjero sprendimus, nes jie gali būti lengvai keičiami, pritaikomi prie individualių dydžių erdvių.

Apvalintos baldų formos grįžta į 2023 baldų tendencijas

 

Apvalinti stalai, sofos bei kėdės taip pat užimą svarbią vietą naujausiosiose baldų tendencijose šiais metais. Tai yra tarsi grįžimas į septintojo ir aštuntojo dešimečio namus, kuriose vyravo organinių formų baldai. Čia yra atkreipiamas dėmesys į subtilias detales, tokių kaip apvalintos kėdžių rankų atramos, kėdžių ar sofų atlošai ar stalai, kurios sušvelnina erdvę ir sukuria harmoningą vaizdą namuose. Norint įtraukti šią tendenciją į jūsų namus, siūlome rinktis apvalintus kavos ar pietų stalus. Jei norite drąsesniu sprendimų, jums puikiai tiktų stalas su lenktomis kojomis arba minimalistinė sofa, kuri taps jūsų namų pagrindinių akcentu. Apvalinti baldai gali būti derinami tiek prie minimalistinių, šiuolaikinių ar klasikinių namų dizaino stilių. Apvalintas stalas ar sofa gali tapti puikiu kontrastu su stačiais ar kampiniais baldais, kurie pridės savitumo ir švelnumo jūsų namų interjerui.

Elda.lt jūsų madingų namų partneris

 

Renkantis baldus gali kilti begalės abejonių, ar klausimų dėl jų pasirinkimo. Besikeičiančios baldų tendencijos atneša naujų spalvų jūsų namams, kurių kiekvieną detalę reikia kruopščiai apgalvoti. Elda.lt eina koja kojon kartu su naujausiomis baldų tendencijomis, siūlydami aukščiausios Europos bei Lietuvos gamintojų baldus. Čia rasite platų pasirinkimą pradedant jaukia svetainės sofa ir baigiant miegamojo lova. "Elda” komanda pasirūpins kiekvieno poreikiais ir ras tinkamiausia sprendimą jūsų jaukiems namams.