Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

blog

Ką rinktis įsirenginėjant namų biurą?

Mus supanti aplinka suteikia produktyvumo, komforto bei įkvėpimo, kuri leidžia įgyvendinti naujas idėjas bei planus. Šiandien, nuotolinis darbas nebėra staigmena ir tai tapo įprasta mūsų darbo dalimi. Nesvarbu ar dirbate samdomą darbą, ar kuriate savo verslą - namų ofiso aplinka turi sukurti aplinką, kurioje būtų galima susikoncentruoti bei patogiai dirbti. Deja, iškyla klausimas - kokius baldus pasirinkti savo biurui? Renkantis savo namų ofiso baldus tenka apgalvoti ne vieną detalę. Nuo tobulo stalo iki sumanių daiktų saugojimo sprendimų, kurios padės sukurti modernią erdvę jūsų darbui. Šiame straipsnyje apžvelgsime naujausius namų biuro tendencijas, baldų pasirinkimus bei atskleisime detales, kurios padės jūsų namų biurą paversti tikru produktyvumo rojumi, kuris taip bus ir vizualiai patrauklus.

Ką rinktis įsirenginėjant namų biurą?

 

Supraskite savo savo darbo poreikius bei pobūdį

 

Efektyvios erdvės pasirinkimas turėtų prasidėti nuo baldų pasirinkimo, o nuo jūsų darbo pobūdžio supratimo. Ar Jūs dirbate kūrybinį darbą ir jus nuolatos keičiate savo darbo vietą, o gal Jums reikia stacionarios vietos, kurioje viskas būtų pasiekiama ranka? Taip pat turite įvertinti ar jums reikėtų erdvės dokumentams ar aplankalams - nuo to priklausys kaip atrodys jūsų namų ofisas

Reikalingiausi namų biuro baldai jūsų namuose

 

Stalas - jūsų darbo vietos centras

 

Namų ofisas yra neįsivaizduojamas be tobulo stalo, ergonominės kėdės, ar daiktų saugojimo sprendimų. Vienareikšmiškai biuro stalas yra neatsiejama jūsų darbo dalis. O stalų dizaino pasirinkimų - begalės, pradedant stalo dizaino pasirinkimu baigiant jų funkcionalumu, kurie padės sukurti darbingą atmosferą. Štai keletas populiariausių darbo stalų tipų darbui namuose:

  • Kampinis stalas - šis stalo pasirinkimas turėtų būti aktualus tiems, kurie nori didesnio darbinio ploto bei optimalios erdvės išnaudojimo. Turint kampinį stalą, jūs galėsite lengvai paskirstyti kelias darbo zonas, kur vieną pusę galite paskirti kompiuteriui, o kitą dokumentams bei rašymams.
  • Reguliuojamo aukščio stalas - vienas pagrindinių šių stalų privalumų yra ergonomija. Šis stalas leidžia lengvai prisitaikyti prie Jūsų kūno ūgio ir poreikių, kurie padės užtikrinti tinkamą sėdimą poziciją. Taip pat šis stalas gali būti pritaikytas tiek sėdėjimo, tiek stovėjimo darbui, suteikiant galimybę keisti kūno padėti.
  • Rašomasis stalas - šis stalas ypatingai tinka tiems, kurie dirba su dokumentais, rašymu ir kitomis kūrybinėmis veiklomis. Dauguma rašomųjų stalų turi stalčių blokus ar lentynas, kurios leis patogiau susidėti daiktus ir palaikyti tvarką.
  • L-formos stalas - šis stalas suteikia didelį plotą jūsų darbui. Šie stalai yra skirti didesnėms erdvėms ir gali būti pastatomos tiek kambario centre, tiek kampe. L-formos stalas yra kampinio bei rašomojo stalo junginys, kuris ne tik padės organizuoti savo darbo vietą, bet taip pat jame galės patogiai paskirstomos erdvės Jūsų darbui.
  • Stalas nešiojamam kompiuteriui - šis stalas yra patogus dėl savo mobilumo, nes šį stalą jūs lengvai galėsite perkelti iš vienos vietos į kitą. Stalas nešiojamam kompiuteriui taip pat yra ergonomiškas sprendimas, kuris užtikrins taisyklingą laikyseną darbo metu.

 

Pasirinkite ergonomišką kėdę

 

Ofiso kedės pasirinkimas yra taip pat svarbi užduotis, įrengiant namų biurą, nes tai gali padaryti didelę įtaką jūsų fiziniam komfortui bei produktyvumui. Ideali biuro kėdė turėtų būti ne tik stilinga, bet ir ergonomišką, suteikianti tinkamą atraminę laikyseną ilgalaikiam sėdėjimui. Atsižvelgiant į tai, reikėtų ieškoti kėdės, kuri turėtų reguliuojamą aukštį, patogią atlošo ir sėdynės formą, kuri leistų prisitaikyti prie Jūsų individualių poreikių. Be to, vertėtų nepamiršti pasirūpinti kokybiškomis medžiagomis bei baldo konstrukcija, kuris užtikrins kėdės ilgaamžiškumą. Elda.lt parduotuvėje galite rasti platų biuro kėdžių asortimentą, kur rasite sau tinkamą biuro kėdę. Nuo minimalistinių iki masyvių kėdžių sprendimų, kurie puikiai atras vietą jūsų namų biuro erdvėje.

Organizaciniai sprendimai jūsų namų biuro tvarkai

 

Praktiški daiktų saugojimo sprendimai padės palaikyti tvarkingą bei organizuotą namų biuro erdvę. Siūlome rinktis erdves pastatomas spinteles ar komodas, kurios tiks kiekviename namų ofise. Juose galėsite tvarkingai susidėti dokumentus, aplankalus ir kitus svarbius užrašus. Rinkitės spinteles ar komodas, kurios turėtų kelias lentynas ir leistų patogiai susirūšiuoti visus dokumentus. Taip pat savų namų biure pastatyti knygų spintas ar lentynas, kuri ne tik leis susidėti jums svarbius daiktus, bet galėsite pasidėti įvairias smulkmenas, kuris pridės jaukumo Jūsų namų biure. Rekomenduojame rinktis biuro spinteles, kuriose galite reguliuoti lentynų aukštį ir keisti baldo išdėstymą pagal Jūsų poreikius. Mobilus baldų sprendimai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie turi mažas erdves ir neturi nuolatinės darbo erdvės vietos. Mobilios spintelės gali turėti kelis erdvius stalčius ar lentynas, kuriose gali tilpti visi reikalingiausi ofiso reikmenys, dokumentai ir įranga. Mobilios ofiso spintelės leis užtikrinti lankstumą bei prisitaikymą Jūsų namų ofiso erdvei.

Naujausios baldų tendencijos įsirengiant namų ofisą

 

Augančiam nuotolinio darbo populiarumui, jau galima išskirti namų ofiso baldų tendencijas, kurios dominuoja šiandien. Ankstesniame straipsnyje aptarėme naujausias baldų tendencijas 2023 metams, kuriame buvo pabrėžiamas minimalizmo svarbumas interjero visumoje. Įrengiant namų biurą šiuo metu karaliauja minimalistiniai tiesių linijų stalai, spintos, spintelės kurie nesukurtų apkrautos erdvės jausmo. Minimalistiniame interjere puikiai tiks natūralaus medžio spalvos, suteikiančios šilumos jausmą jūsų namų biure. Natūralūs medžio paviršiai, tokie kaip medinės stalų, spintos ar lentynos, gali būti kombinuojami su metalinėmis ar stiklinėmis detalėmis. Jūsų biurui puikiai tiktų skandinaviško stiliaus spintelė BA7. Ši spintelė pasižymi ne tik savo kokybę, bet ir savo gražią stilistika. Ši spintelė turi stiklines stumdomas dureles bei stalčius, kurie padeda sukurti estetinį dizainą. Tačiau tiems, kuriems norisi ryškių atspalvių, šiais metais dominuoja viva magneta ir avietinės spalvos, kurios suteiks spalvingumo ir įkvėpimo. Norint suteikti darbo vietai jaukumo ir stiliaus, daugiau dėmesio skiriama sėdmaišių pasirinkimui. Populiari tendencija yra minkštos ir patogios sėdmaišių su moderniu dizainu, pritaikytų ilgam sėdėjimui bei patogiam darbui.

Daugia-funkciniai baldai jūsų namų ofisui

 

Namų ofise paprastai trūksta erdvės, todėl svarbu rasti baldus, kurie bus funkcionalūs ir praktiškai panaudotų jūsų erdvės plotą. Pasirinkite stalą su daugybe saugojimo galimybių, tokių kaip lentynos ar spintelės, kad galėtumėte tvarkingai išlaikyti savo dokumentus ir reikmenis. Pavyzdžiui, BL15 rašomasis stalas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori visus savo darbo daiktus turėti po ranka. Šiame stale yra lentynos ir patogus stalčių blokas, kuriame savo vietą atras visi dokumentai bei įvairios smulkmenos. Šis rašomasis stalas turi itin platų darbinį paviršių, ant kurio galėsite pasidėti kompiuterį ir kitus būtinus daiktus. Tai padės sukurti produktyvią ir neapkrautą erdvę.

Visi jūsų biuro baldai Elda parduotuvėse

 

Įsirenginėjant namų ofisą gali kilti begalės dvejonių, tačiau nesijaudinkite - Elda komanda Jums padės pasirinkti tinkamus namų biuro baldus, kurie pranoks Jūsų lūkesčius. Elda parduotuvėje galite rasti kokybiškus bei ilgaamžius biuro baldus, kurie tiks bet kokiam interjerui: ar tai būtų stalas, ar erdvi pastatoma lentyna. Mūsų komanda pasirūpins kad kiekvienas rastų sau tinkamą sprendimą savo namų biurui!