Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

blog

„ELDA“ parduotuvėje rasite „Optimata“ lietuvių gamintojų kokybiškų baldų

Išsirinkti baldus namams – viena sunkiausių užduočių. Juk tenka ne tik ieškoti norimo stiliaus, formų ir spalvų baldų, bet ir kokybiškos produkcijos. Elda.lt partneris baldų fabrikas „Optimata“ gali išpildyti net ir įnoringiausių klientų užgaidas. Gamintojas siūlo įvairaus dizaino baldų visoms namų erdvėms, o rankų darbas užtikrina, kad visa produkcija bus išskirtinės kokybės. Belieka tik išsirinkti tai, kas tinka jūsų namams.

ELDA parduotuvėje rasite Optimata lietuvių gamintojų kokybiškų baldų

 

Svetainės baldai

Baldų gamintojas „Optimata“ visiems savo produktams naudoja natūralią beržo medieną. Baldai apdailinami vyšnios, riešuto ar ąžuolo spalvomis. Tai suteikia produkcijai natūralumo ir prabangos. Kolekcijos paryškinamos poliruoto chromo, aliuminio detalėmis ar furnitūra. 

Įvairios detalės, stilistiniai elementai itin svarbu, renkantis svetainės baldus. Juk tai – namų centras, erdvė, kurioje priimate svečius, leidžiate laisvalaikį su šeima ir praleidžiate nemažai laiko. Todėl itin svarbu pasirinkti šio kambario baldus taip, kad jie derėtų tarpusavyje ir kurtų vieningą harmoniją patalpoje. „Optimata“ siūlo net kelių skirtingų dizainų bei išmatavimų svetainės baldų kolekcijas, kurias sudaro kavos staliukas, komodos, indaujos ir panašiai.

RITZ svetainės baldai atspindi itališkas gamybos technologijas ir tradicijas. Ši kolekcija dvelkia Viduržemio jūrios stiliumi, kurio pagrindiniai akcentai – vyraujančios žemės spalvos bei gerai matomi raižiniai, inkrustacijos ir kitos detalės. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori kokybės ir nesenstančio dizaino sprendimų savo namuose.

Valgomojo baldai

Valgomasis – tai dar viena vieta, kuri suburia šeimos narius. Todėl šios erdvės baldai turi būti patogūs, tvirti ir ilgaamžiški. Dažnai valgomojo ir svetainės zonos namuose yra bendros ar bent jau greta viena kitos. Todėl stiliaus vientisumas šiuose dviejuose kambariuose yra tiesiog būtinas. Tą padaryti nesunku, renkantis Eldos.lt partnerio baldų gamintojo „Optimata“ valgomojo baldų linijas. Kokybiši, platūs stalai bei tvirtos ir patogios kėdės gaminami pagal populiariausių kolekcijų – RITZ, LILIAN – stilius. 

Tai palengvina ir taip nelengvą užduotį – pasiekti spalvinės gamos ir stiliaus harmoniją namuose. Dauguma visų baldų linijų produktų gaminami rankomis, taip užtikrinant unikalumą ir nepriekaištingą kokybę. Renkantis baldų komplektą valgomojo zonai, svarbu išsiaiškinti ne tik kokio stiliaus reikia, bet ir kiek žmonių dažniausiai sėda prie stalo. Stalų ir kėdžių komplektai gaminami pagal kliento pageidavimus ir poreikius.

Miegamojo baldai

Miegamojo baldams reikia skirti išskirtinį dėmesį. Tai turi būti ne tik patvarūs, bet ir patogūs dizaino ir technologiniai sprendimai. Stilistiškai tarpusavyje turėtų derėti tiek kambario akcentas – lova, tiek komoda, spinta ar nedidelės spintelės prie lovos. Aukščiausios klasės mediena suteikia prabangos pojūtį. Beje, tokie baldai tarnaus daugelį metų, o pasirinkus tinkamą dizainą, visada bus madingi. Subtilią prabangą su moderniais elementais skleidžia LILIAN baldų kolekcija. Ji išsiskiria griežtų formų nebuvimu, suapvalintomis formomis, kurios masyviems kambario baldams suteikia lengvumo pojūtį. 

„Optimata“ baldams originalumo ir autentiškumo suteikia rankomis kurtos detalės. Patyrę meistrai yra sukaupę ilgametę patirtį, o tai sudėtingam ir atsakingam baldų gamybos procesui suteikia kruopštumo. Todėl, pasirinkus tokius baldus, unikalumas ir išskirtinumas garantuojamas ne tik miegamojo kambariui, bet ir visoms svarbiausioms namų zonoms.