Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
Top
REGATA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui REGATA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
REGATA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
REGATA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

REGATA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

 

Išmatavimai - 75 x 47 cm/ 58 x 40 cm (Ø x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Staliukų kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 2 x 2 cm.
Komplekte 2 staliukai. Kaina nurodyta už komplektą. 
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

REGATA kavos staliukas – tai funkcionalus ir stilingas baldas, sukurtas siekiant patenkinti tiek praktiškumo, tiek estetikos poreikius. Stalviršis šio staliuko yra ypatingai atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, užtikrinant ilgalaikį naudojimą ir išlaikant elegantišką išvaizdą.

Stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas yra plačiai įvairus, leidžiantis pritaikyti staliuką įvairiems interjerams ir skonių deriniams. Tai suteikia galimybę rinktis tarp skirtingų dizaino variantų, kurie atitiks kiekvieno kliento poreikius ir pageidavimus.

Stalviršis REGATA kavos staliuko pagamintas iš LMDP (laminuotos medienos drožlių plokštės), kurios storis siekia 18 mm. Ši medžiaga žinoma dėl savo stiprumo ir ilgaamžiškumo, užtikrinančio, kad staliuko paviršius išlaikys savo išvaizdą net ilgalaikio naudojimo metu. Be to, kantuotė yra pagaminta iš PVC (polivinilchlorido), o jos storis - 2 mm, suteikiantis papildomą apsaugą ir tvirtumą.

Staliukų kojos yra pagamintos milteliniu būdu dažyto metalo, kuris ne tik suteikia stabilumą, bet ir sukuria modernų bei tvirtą įspūdį. Kojų plotis yra 2 x 2 cm, užtikrinantis pakankamą atramą ir saugumą naudojimo metu.

REGATA kavos staliuko komplekte yra du staliukai, kurių kaina nurodyta už visą komplektą. Tai suteikia galimybę sukurti harmoningą ir funkcionalų interjerą, kuris atitiks visus Jūsų lūkesčius. Šis kavos staliukas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia derinti kokybę, dizainą ir funkcionalumą savo gyvenamosiose patalpose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai