Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
MATAS skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui MATAS skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
MATAS skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
MATAS skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

MATAS skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 75 x 50 cm (Ø x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Staliuko kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 6 x 2 cm.
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

MATAS skandinaviško stiliaus kavos staliukas yra puikus pasirinkimas norintiems įtraukti eleganciją ir funkcionalumą į savo interjerą. Šis staliukas ne tik džiugins savo moderniu dizainu, bet ir išsiskirs praktiškumu bei patvarumu.

Stalviršis yra išskirtinai atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, užtikrindamas ilgalaikį grožį ir naudojimą. Stalviršio gamybai naudojama LMDP medžiaga (laminuotas medienos dirbtinis pluoštas), kurio storis siekia 18 mm. Ši medžiaga ne tik suteikia staliukui tvirtumą, bet ir leidžia pasiekti platus spalvų pasirinkimus, kad kiekvienas galėtų atrasti tinkamiausią atspalvį savo interjerui.

Kavos staliuko stalviršio kantai yra apdengti 2 mm storio PVC danga, užtikrinančia ne tik patrauklų išvaizdos išlaikymą, bet ir ilgalaikį naudojimą. Tai suteikia ne tik estetinę, bet ir apsauginę funkciją, išlaikantį staliuko išvaizdą per ilgus metus.

Staliuko kojos yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, kuris ne tik suteikia stabilų pagrindą, bet ir pabrėžia skandinaviško stiliaus eleganciją. Kojų plotis - 6 x 2 cm, suteikiantis stabilumą ir saugumą. Šis MATAS kavos staliukas ne tik papuoš jūsų erdvę moderniu dizainu, bet ir pasižymi praktiškumu bei ilgaamžiškumu, kas yra svarbiausias faktorius renkantis baldus jūsų namams. Su MATAS skandinaviško stiliaus kavos staliuku į savo namus atnešite ne tik funkcionalumą, bet ir subtilią prabangą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai