Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
FELIKSAS kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui FELIKSAS kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
FELIKSAS kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
FELIKSAS kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

FELIKSAS kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 75 x 47 cm (Ø x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Staliuko kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 2 x 2 cm.
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

FELIKSAS kavos staliukas yra išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės, kuris praturtins jūsų interjerą ir suteiks jaukumo jūsų kavos ritualams. Šio staliuko stalviršis pasižymi išskirtinu atsparumu įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, suteikiant jums ilgalaikį ir patvarų naudojimą.

Stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas leidžia jums pritaikyti staliuką pagal savo asmeninį skonį ir interjero stilių. Taip galite sukurti unikalų ir harmoningą erdvę jūsų namuose ar biure. Stalviršis gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos pluošto lakštas), kuris užtikrina ne tik estetiškumą, bet ir ilgaamžiškumą. LMDP plokštės storis siekia 18 mm, suteikiant stabilią ir tvirtą struktūrą.

Stalviršio kantuotė, pagaminta iš PVC (polivinilchlorido), suteikia ne tik papildomą apsaugą nuo įbrėžimų, bet ir estetiškai praturtina staliuko išvaizdą. PVC storis, kuris siekia 2 mm, užtikrina ilgalaikį kantuotės naudojimą, neprarandant stilingumo ir funkcionalumo.

Staliuko kojos pagamintos miltelinio būdo dažytu metalu, kuris suteikia jiems modernų ir tvirtą išvaizdą. Kojų plotis, 2 x 2 cm, užtikrina stabilumą ir tvirtumą, suteikdami staliukui nepriekaištingą balansą. FELIKSAS kavos staliukas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik dizainą, bet ir funkcionalumą bei ilgaamžiškumą savo baldų kolekcijoje. Įsigykite FELIKSAS kavos staliuką ir suteikite savo erdvei prabangą ir komfortą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai