Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
CITY, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui CITY, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui CITY, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui CITY, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
CITY, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
CITY, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
CITY, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
CITY, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

CITY, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo:
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 70 x 70 x 39 cm (I x G x A).
Staliukai dėl savo formos ir nuosaikaus dizaino, puikiai derės bet kokiame interjere, tiek individualiame, tiek viešosios paskirties. Staliukus galima derinti tarpusavyje, kadangi jie yra dviejų dydžių. Mažesnysis staliukas puikiai telpa po didesniu, o abiejų staliukų raštai ar spalvos gali būti skirtingi, taip sukuriama įdomesnė staliukų kompozicija, kuri gali tapti ir kambario akcentu. Staliukas, taip pat, gali būti naudojamas šalia sofos ar minkšto kampo, taip išnaudojant erdvę optimaliai. Ant jo patogiai tilps knyga, šviestuvas ar arbatos puodelis. Šie staliukai lengvai papuoš darbo kambarį, prieškambarį ar miegamąjį, gali būti naudojamas ir vaikų kambaryje.
Galima rinktis stalviršio spalvą.
Platus metalinių kojelių spalvos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Kavos staliukas CITY - tai modernus ir universalus baldas, kuris gali papuošti jūsų namus ne tik savo funkcionalumu, bet ir elegantišku dizainu. Šis staliukas yra puikus pasirinkimas tiek gyvenamajai, tiek svetainei, suteikiantis papildomą funkcionalumą ir stilingą akcentą jūsų interjerui.

Viena iš išskirtinių šio staliuko savybių yra jo universalumas. Jis puikiai tinka kaip kavos staliukas šalia sofos ar minkšto kampo, pridedantis patogumo ir funkcionalumo jūsų kasdieniam gyvenimui. Šis staliukas taip pat gali tarnauti kaip platforma dekoratyviniams elementams ar knygoms, suteikiant jūsų erdvei daugiau charakterio.

Ypatingą dėmesį verta skiriant stalviršio spalvai, nes ji gali būti pasirinkta pagal jūsų asmeninį skonį ir namų dizainą. Nu nuobodžių neutralių atspalvių iki ryškių ir išraiškingų spalvų, turite galimybę sukurti būtent tokį kavos staliuką, kuris harmoningai įsilieps jūsų namuose.

Kitas išskirtinis bruožas yra platus metalinių kojelių spalvų pasirinkimas. Šis pasirinkimas suteikia jums galimybę pritaikyti staliuką prie savo namų dizaino, harmoningai derinant jį su kitais baldais ir elementais. Tai puiki galimybė pridėti subtilaus šiuolaikinio arba ryškiai išreikšto dizaino akcentą į jūsų namus.

Kavos staliukas CITY ne tik pritrauks dėmesį savo funkcionalumu, bet ir prideda modernumo ir stiliaus jūsų namų interjerui. Jo lanksti paskirtis leidžia jums kurti patogią ir estetiškai prabangią erdvę. Tai ideali investicija į funkcionalų ir stilingą baldą, kurį galėsite mėgautis ilgą laiką.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai