Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RIO, GBF Komoda su stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui RIO, GBF Komoda su stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
RIO, GBF Komoda su stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
RIO, GBF Komoda su stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

RIO, GBF Komoda su stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 98,6 x 45 x 84,2 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Metaliniai stalčių bėgeliai.
Komodą galima dekoruoti pasirinktu audiniu.
Platus spalvų pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

RIO baldų kolekcijos pasirinkimas  RIO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

RIO komoda – tai elegantiškas ir funkcionalus baldas, praturtintas modernių dizaino elementų. Ši komoda atspindi aukštą kokybę ir ypatingą stilių, o subtilus dizainas leidžia lengvai priderinti ją prie įvairių interjero stilių.

Komodos korpusas kantuotas PVC, suteikiantis ne tik estetiškumo, bet ir ilgaamžiškumo. PVC apdaila apsaugo baldą nuo įvairių pažeidimų, taip pat palengvina jo priežiūrą. Tai puikus pasirinkimas norint išlaikyti baldą tokį pat gražų ir funkcionalų ilgą laiką.

Baldų fasadai pagaminti iš MDF, suteikiančio šiltą ir elegantišką išvaizdą. MDF yra tvirta medžiaga, garantuojanti baldų ilgaamžiškumą. Fasado spalvų pasirinkimas leidžia pritaikyti komodą pagal individualius skonius ir interjero spalvų paletę.

RIO komoda ne tik patraukli vizualiai, bet ir labai funkcionali. Stumdomi stalčiai suteikia daug vietos saugoti įvairius daiktus ir puikiai tinka organizuoti jūsų erdvę. Šis baldas leis sukurti tvarkingą ir harmoningą namų interjerą bei suteiks jaukumo jausmą kiekvieną dieną. Su RIO komoda galite suteikti savo kambariui naująjį žvilgsnį ir išryškinti savo stiliaus unikalumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai