Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
Top
RED POCKET PLUS spyruoklinis Pocket  čiužinys miegamojo lovai RED POCKET PLUS spyruoklinis Pocket  čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
RED POCKET PLUS spyruoklinis Pocket  čiužinys miegamojo lovai
RED POCKET PLUS spyruoklinis Pocket  čiužinys miegamojo lovai

RED POCKET PLUS spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Penkių anatominių zonų Pocket tipo spyruoklės.
Viena spyruoklinio čiužinio pusė padengta „Tiger Touch“ putų poliuretanu (3 cm), kuris yra naujausias sprendimas medžiagų pramonėje – jis pralaidus orui ir suformuoja maloniai elastingą, kūną palaikantį pagrindą. Kita čiužinio pusė padengta „Biofoam“ atminties funkciją turinčiu putų poliuretanu (3 cm), kurio gamyboje naudojamas natūralus ricinos aliejus, pasižymintis antibakterinėmis ir dulkių erkutes eliminuojančiomis savybėmis.
Čiužinio šonuose yra 3D audinio juostelė, leidžianti orui geriau cirkuliuoti.
Antialerginis čiužinio užvalkalas pasižymi nuo dulkių erkučių apsaugančiu poveikiu ir yra pagamintas pagal patentuotą „Sensity™“ technologiją.
Čiužinio užvalkalas dalinasi į dvi dalis – skalbiant vieną užvalkalo pusę galima miegoti ant kitos.
Čiužinio užvalkalą galima nuimti ir skalbti iki 40 °C temperatūroje.
Audinys atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Galimybė pasirinkti čiužinio kietumą - minkštą, vidutinio kietumo arba kietą.
Aukštis  - 22 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

Red Pocket Plus yra išskirtinis spyruoklinis čiužinys, kuris puikiai derina komfortą ir inovacijas, suteikdamas jums geriausią miego patirtį. Šis čiužinys yra sukurtas naudojant penkių anatominių zonų Pocket tipo spyruokles, užtikrinančias kūno palaikymą ir ergonomiją miegant.

Viena iš šio čiužinio savybių - tai „Tiger Touch“ putų poliuretanas (3 cm), padengtas vienoje čiužinio pusėje. Šis naujausias medžiagų pramonės sprendimas leidžia orui laisvai cirkuliuoti ir forma prisitaiko prie jūsų kūno, suteikiant elastingumo jausmą. Kita pusė dengta „Biofoam“ atminties funkciją turinčiu putų poliuretanu (3 cm), kurį gamyboje naudojamas natūralus ricinos aliejus, suteikiantis antibakterines ir dulkių erkutes eliminuojančias savybes.

Čiužinio šonuose įmontuotos 3D audinio juostelės, kurios leidžia orui geriau cirkuliuoti, prisidedant prie šilumos reguliavimo ir sveiko miego aplinkos kūrimo. Anti-alerginis čiužinio užvalkalas, kuris atitinka „Oeko-Tex 100“ standartą, ne tik apsaugo nuo dulkių erkučių, bet taip pat yra pagamintas pagal patentuotą „Sensity™“ technologiją, suteikiantį nuostabią miego patirtį.

Unikali funkcija – čiužinio užvalkalas dalinasi į dvi dalis, leisdamas jums lengvai pakeisti pusę, kurią naudojate. Be to, užvalkalą galima lengvai nuimti ir skalbti iki 40 °C temperatūroje, užtikrinant čiužinio higieną.

Galimybė pasirinkti čiužinio kietumą – minkštą, vidutinio kietumo arba kietą, leidžia pritaikyti jūsų miego poreikius. Čiužinio aukštis 22 cm užtikrina tinkamą palaikymą ir patogumą.

Su RED POCKET PLUS jūs gaunate ne tik aukščiausios kokybės miegą, bet ir modernią, inovatyvią technologiją, siekiančią geriausio įmanomo poilsio.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai