Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
TADAS6 rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui TADAS6 rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
TADAS6 rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
TADAS6 rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

TADAS6 rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 60 x 77 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Frezuotos baldo rankenėlės.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

TADAS baldų kolekcijos pasirinkimas  TADAS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Rašomasis stalas su kantuote iš PVC yra funkcionalus ir elegantiškas sprendimas jūsų darbo ar mokymo erdvei. Šis stalas yra ne tik praktiškas, bet ir estetiškai patrauklus, suteikiantis jūsų patalpoms stilingumo akcentą.

Baldas yra gaminamas iš aukštos kokybės pušies medienos, kuri suteikia ne tik natūralumą, bet ir ilgaamžiškumą. Pušis yra medžiaga, žinoma savo tvirtumu ir atsparumu, todėl šis rašomasis stalas tarnaus ilgą laiką, išlaikydamas savo kokybę nepaisant reguliaraus naudojimo.

Jei kalbėtume apie spalvų pasirinkimą, šis stalas siūlo įvairias galimybes - nuo šiltos riešuto spalvos iki natūralaus pušies atspalvio, taip pat modernių balto ir antracito. Ši spalvų gama leidžia jums lengvai derinti stalą prie jūsų interjero dizaino ir asmeninių skonių.

Frezuotos baldo rankenėlės yra subtili ir išskirtinė detalė, suteikianti stalo išvaizdai elegancijos. Šios rankenėlės ne tik funkcionalios, bet ir prideda subtilumo ir stiliaus jūsų darbo erdvei.

Stalčių bėgeliai su guoliais suteikia praktiškumą ir lengvumą naudojant stalą. Guoliniai mechanizmai užtikrina, kad stalčiai atsidarytų lengvai ir tyliai, pridėdami papildomą patogumą kasdieniam naudojimui. Stalo kantuotė iš PVC daro jį atsparų įvairioms sąlygoms ir lengvai prieinamą prie valymo.

Šis rašomasis stalas sujungia funkcionalumą, stilių ir kokybę, suteikdamas jums tinkamą erdvę kūrybiškumui ir darbui. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik estetiką, bet ir patogumą savo darbo aplinkoje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai