Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

SIMONAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 86/167 x 206 x 81 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta / antracitas.
Lovos pagrindas grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Lovoje galima dėti vieną sulankstomą čiužinį 80/160 x 200 x 8 cm (P x G x A).
Taip pat galima naudoti 2 atskirus čiužinius, kurių matmenys 80 x 200 x 8 cm (P x G x A).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lovoje įmontuoti 2 stalčiai - patalynės dėžės.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Ši klasikinė ir elegantiška lova pritraukia dėmesį ne tik savo dizainu, bet ir kokybe. Jos korpuso kantuotė, pagaminta iš PVC, suteikia ne tik modernumo, bet ir lengvumo pojūtį. Šis medžiagos pasirinkimas ne tik patvarus, bet ir lengvai priežiūrai, suteikiantis jums ilgalaikį baldų naudojimą.

Baldas, pagamintas iš kokybiškos pušies medienos, suteikia lovos tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Pušies mediena yra žinoma savo natūraliu grožiu ir stiprumu, todėl galite būti tikri, kad ši lova išsilaikys graži ir tvirta per ilgą laiką. Ši medžiaga taip pat sukuria šiltą ir jaukų atmosferą jūsų miegamajame.

Lova yra pasiekiamas dvejų spalvų: balta ir antracitas. Balta spalva suteikia šviesumo ir šviežumo pojūtį jūsų kambariui, tuo tarpu antracitas suteikia gilumą ir rafinuotumą. Ši dviejų spalvų parinktis leidžia jums pritaikyti lovos išvaizdą pagal savo asmeninį skonį ir interjero stilių.

Lovos pagrindą sudaro grotelės, kurios ne tik suteikia papildomą tvirtumą, bet ir leidžia orui cirkuliuoti po lova, užtikrinant optimalią drėgmės kontrolę. Tai ypač svarbu, siekiant išvengti drėgmės kaupimosi ir puvimo.

Verta paminėti, kad lova parduodama be čiužinio. Tai suteikia jums galimybę pasirinkti čiužinį, kuris atitiks jūsų asmens poreikius ir miego komfortą. Ši lanksti parinktis suteikia jums galimybę asmeniškai pritaikyti savo lovos miego erdvę.

Apibendrinant, ši lova su PVC kantuote, pušies medžiaga, ir grotelėmis pagrinde yra ne tik funkcionalus, bet ir elegantiškas baldas, kuris papuoš jūsų miegamąjį ir suteiks jums ramų ir komfortišką miegą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia derinti stilių ir patogumą savo namų interjere.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai