Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
NICA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
NICA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui

NICA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Lovos pagrindas grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Maksimalus čiužinio aukštis - 12 cm.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Prie lovos papildomai galima įsigyti ištraukiamą patalynės dėžę.
Patalynės dėžė yra su guminiais, grindų nebraižančiais ratukais. 
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Ši elegantiška lova pasižymi išskirtiniu dizainu ir aukšta kokybe, padėsiančia sukurti jaukų sapnų atmosferą jūsų miegamajame. Jos kantuotė, pagaminta iš PVC, suteikia lovai ypatingo charakterio ir išskirtinio stiliaus. Kiekviena detalė yra atidžiai apgalvota, siekiant suteikti ne tik vizualinį malonumą, bet ir ilgaamžiškumą.

Lova gaminama iš kokybiškos pušies medienos, kurios natūralus spalvų pasirinkimas įtraukia riešutą, natūralią pušį, baltą arba antracitą. Šis platus spalvų asortimentas suteikia galimybę kurti įvairiausius interjero derinius ir prisitaikyti prie skirtingų skonių bei dizaino stilių. Natūralus medis suteikia lovai šilumos ir natūralumo jausmą, tuo pačiu garantuojant ilgalaikį naudojimą.

Lovos pagrindas su grotelėmis ne tik suteikia stabilumą ir tvirtumą, bet ir puikiai praleidžia orą, kuris yra svarbus užtikrinant sveiką miego aplinką. Šis dizainas ne tik pagerina lovos funkcionalumą, bet ir prisideda prie bendro patogumo.

Svarbu paminėti, kad lova parduodama be čiužinio, leisdama jums pasirinkti patinkantį čiužinį, atitinkantį jūsų asmens poreikius ir komforto lygį. Ši lanksti parinktis leidžia individualiai prisitaikyti prie miegamajame dominuojančių faktorių, tokių kaip tvirtumas ir elastingumas.

Visa šių lovų charakteristika, pradedant elegantiška kantuote ir baigiant patvariu pušies medžiu, suteikia jums ne tik svetingą vietą miegoti, bet ir estetiškai patrauklią lovos dizainą. Ši lova tampa neatskiriama miegamajame esančiu baldų elementu, sukurdama harmoningą ir jaukų interjerą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai