Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
LINA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui LINA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui LINA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
LINA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui
LINA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui
LINA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui

LINA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prakės parametruose.
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta / antracitas.
Lovos pagrindas grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Maksimalus čiužinio aukštis - 12 cm.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Prie lovos papildomai galima įsigyti ištraukiamą patalynės dėžę.
Patalynės dėžė yra su guminiais, grindų nebraižančiais ratukais.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

LINA baldų kolekcijos pasirinkimas  LINA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lova su kantuote iš PVC yra išskirtinis baldas, sukurtas su mintimi apie funkcionalumą ir stilių jūsų miegamajame. Jos kantuota, pagaminta iš kokybiško PVC, suteikia ne tik estetinį, bet ir funkcionalų sprendimą.

Baldas pagamintas iš pušies medienos, garantuojančios tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Pušis yra populiarus pasirinkimas ne tik dėl savo natūralios grožio, bet ir dėl išskirtinės atsparumo ir stabilumo savybių. Tai reiškia, kad ši lova ne tik atrodo elegantiškai, bet ir tarnaus jums ilgą laiką, išlaikydamas savo pradinį išvaizdos grožį.

Lova yra prieinama dvejomis spalvomis - balta ir antracitu. Šios abipusio kontrasto spalvos suteikia jums galimybę pasirinkti tokį sprendimą, kuris geriausiai tiks jūsų interjero stiliui ir asmeniniam skoniui.

Spintos durys varstomos, suteikdamos jums papildomą patogumą ir lengvumą naudojant lovą. Spintoje yra įmontuota kabykla rūbams, taip pat stalčius, suteikiantis daugiau vietos organizuoti ir paslėpti asmeninius daiktus. Šis funkcionalumas suteikia jums galimybę išlaikyti tvarką ir tvarką savo miegamajame.

Guoliniai stalčiaus bėgeliai daro stalčiaus naudojimą paprastą ir patogų, taip pat prisideda prie jo ilgaamžiškumo. Plastikinės baldo rankenėlės ne tik suteikia modernų išvaizdos akcentą, bet ir užtikrina patogų naudojimą.

Ši lova su kantuote yra ne tik praktiškas, bet ir stilingas pasirinkimas jūsų miegamajame. Ji suteiks jums ne tik malonumą miegoti, bet ir patogią ir funkcionalią erdvę organizuoti savo asmeninius daiktus. Tai puikus pavyzdys, kaip stilius ir funkcionalumas gali susijungti viename minkštame ir jaukiame baldų gabale.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai