Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LF12 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui LF12 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui
NUOTRAUKOS
LF12 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui
LF12 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui

LF12 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 80 x 37,1 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Juodos spalvos metalo akcentai.
Didelis korpusinių baldų pasirinkimas. 
Dėka juodos, ąžuolo ir betono spalvų derinio LF baldų sistemoje namai įgaus modernumo bei originalumo atspalvį.
Baldas nesurinktas.

LF baldų kolekcijos pasirinkimas  LF baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Žurnalinis staliukas su pavadinimu kantuotė išsiskiria savo paprastumu, funkcionalumu ir aukštos kokybės medžiagomis, suteikiančiomis jam ilgaamžiškumą. Šis baldas yra puikus pasirinkimas norintiems įvesti minimalizmą ir funkcionalumą į savo interjerą.

Staliuko kantuotė pagaminta iš aukštos kokybės LMDP (laminuotos medienos dalelės), kuri yra žinoma dėl savo stiprumo ir atsparumo. Ši medžiaga užtikrina, kad žurnalinis staliukas tarnaus jums ilgą laiką, nesvarbu, kur jį dedate. Be to, LMDP leidžia gaminti kokybiškus baldus, kurie yra lengvi ir lengvai prieinami.

Baldas yra papuoštas juodos spalvos metaliniais akcentais, kurie ne tik suteikia jam modernaus ir elegantiško dizaino, bet ir pabrėžia jo konstrukcijos tvirtumą. Šie metaliniai elementai suteikia žurnaliniam staliukui išskirtinumo ir gali puikiai derėti prie įvairių interjero stilių.

Kantuotės dizainas yra universalus, neturintis konkrečių spalvinių parinkčių. Tai leidžia jums lengvai priderinti šį staliuką prie bet kokio namų interjero, atsižvelgiant į jūsų asmeninį skonį ir stilių. Šis neutralus požiūris gali būti puikus pagrindas norint kurti harmoningus ir estetiškai patrauklius derinius namuose.

Be to, kantuotė suteikia didelį korpusinių baldų pasirinkimą, suteikiantį galimybę sukurti bendrą baldų derinį jūsų namuose. Taigi, jei jums patinka šio žurnalinio staliuko dizainas ir funkcionalumas, galite lengvai praplėsti savo interjero sprendimus pasirinkdami kitus stilių ir paskirties pritaikytus baldus.

Kantuotė žurnalinis staliukas – tai ne tik praktiškas baldas, bet ir puikus interjero akcentas, kuris suteiks jūsų namams modernumo ir stiliaus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai