Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 40 x 40 x 43 cm (P x G x A).
Šiuolaikinis, suapvalintos formos pufas VYTIS – stilingoms erdvėms.
Grakščios, suapvalintos formos atspindi šiuolaikines tendencijas ir suteikia baldams lengvumo.
Dėl savo unikalios formos, subtilių detalių baldas suteiks interjerui dar daugiau savitumo ir taps pagrindiniu kambario akcentu.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Metalinės kojelės, kurių spalvą galima rinktis.

 

Aprašymas

 

VYTIS pufas - tai žavingas ir funkcionalus baldas, kuris ne tik papildo jūsų erdvę, bet ir suteikia jai išskirtinumą. Jo apvalios formos dizainas sukuria šiltą ir malonų atmosferą bet kurioje patalpoje, kartu su galimybe pasirinkti iš įvairių audinių ar odos spalvų, suteikiant asmeninio skonio šaltinį jūsų namuose.

Šis pufas yra puikus būdas sukurti patogią sėdimoje vietą arba papildyti jūsų interjerą kaip stilingą detalių akcentą. Jo platus audinių pasirinkimas leidžia pasirinkti nuo subtilių neutralių atspalvių iki ryškių ir drąsių spalvų, kurios atspindi jūsų asmeninį stilių.

Metalinės kojelės, ant kurių stovi VYTIS, ne tik suteikia jam stabilumo, bet ir prideda modernaus ir elegantiško šlifuoto akcento. Kojelių spalvos pasirinkimas atitinka jūsų norus ir puikiai tinka su visais interjero elementais, nesuteikdamas jokių konfliktų.

Šis pufas yra ne tik puiki sėdimoji vieta, bet ir praktiškas elementas. Jį galima lengvai perkelti pagal poreikį, naudojant kaip sėdynę, pagalvę ar net kaip staliuką. Tai universalus baldas, kuris gali tarnauti įvairiais būdais, atsižvelgiant į jūsų poreikius ir nuotaiką.

Pufas yra derinys komforto, stiliaus ir funkcionalumo. Tai ne tik papuošimas jūsų erdvėje, bet ir gyvenimo būdas. Tai kvietimas prisėsti, atsipalaiduoti ir mėgautis nuostabiais akimirkomis namuose. Pagaminta Lietuvoje. 

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai