Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
VYTIS LONG, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas svetainės kambario kampas VYTIS LONG, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas svetainės kambario kampas VYTIS LONG, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas svetainės kambario kampas VYTIS LONG, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas svetainės kambario kampas
NUOTRAUKOS
VYTIS LONG, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas svetainės kambario kampas
VYTIS LONG, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas svetainės kambario kampas
VYTIS LONG, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas svetainės kambario kampas
VYTIS LONG, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas svetainės kambario kampas

VYTIS LONG, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas svetainės kambario kampas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 402 x 160 x 89 cm (I x G x A).
Kolekcija „Vytis“ estetiškai atrodo ne tik iš priekinės, bet ir nugarinės pusės. Taigi juos drąsiai galima statyti ir kambario viduryje, taip paverčiant funkcionaliu akcentu.
Grakščios, suapvalintos formos atspindi šiuolaikines tendencijas ir suteikia baldams lengvumo. 
Minkšti „Vyčio“ kolekcijos baldai turi dviejų lygių pagalves, kurios leidžia reguliuoti sėdėjimo gylį. Jei mėgstate sėdėti tiesiau, mažiau atsilošę, abi pagalves galite pasidėti po nugara. Tiems, kuriems patinka laisvai ir nevaržomai įsitaisyti, siūloma tiesiog nuimti papildomą pagalvę. Rinkdamiesi sau patinkantį baldą, nepamirškite išbandyti įvairių sėdėjimo pozų.
Plačiame asortimente gausu skirtingų tipų, spalvų ir raštų audinių, iš kurių galima kurti įvairius solidžius ar žaismingus derinius. Pavyzdžiui, baldo porankiai ir pagalvės gali būti vienokios spalvos, o likusi jo dalis – kitokios. Susikurkite savo išskirtinį ir unikalų baldo derinį.
Aukštos kojelės ne tik suteikia baldams lengvumo, bet ir leidžia paprasčiau palaikyti švarą namuose. Robotas-dulkių siurblys gali laisvai palįsti po sofa, minkštu kampu ar foteliu ir išvalyti ten susikaupusius nešvarumus.
Iš baldo šono gali būti integruota USB įkrovimo jungtis, tokiu atveju baldas turi būti prijungiamas prie maitinimo lizdo.
Visi užsisakantys naujosios „Magrės baldų“ kolekcijos gaminius gauna išskirtinę dovaną – lietuviška simbolika išsiuvinėtą pagalvėlę ,,Lietuva”. Jos spalvą galima pasirinkti iš keleto skirtingų variantų.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Metalinės kampo kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Kampas VYTIS LONG yra ne tik funkcionalus, bet ir išskirtinio dizaino baldas, kuris atitinka šiuolaikines interjero tendencijas. Jo grakščios, suapvalintos formos suteikia lengvumo ir modernumo jūsų namų erdvei.

Šio kampo platus asortimentas siūlo įvairių tipų, spalvų ir raštų audinius, leisdamas jums sukurti unikalius, solidžius ar netgi žaismingus interjero derinius. Tai suteikia galimybę pritaikyti kampą pagal jūsų skonį ir aplinką, kurioje jis stovės.

Viena iš šio kampo išskirtinių savybių yra integruota USB įkrovimo jungtis, kuri gali būti patogi ir naudinga. Ši detalė leidžia jums patogiai įkrauti įvairius įrenginius tiesiai iš jūsų sėdimojo vietos, be papildomo sąlyčio su kišenėmis ar staliniais. Tai ne tik funkcionalumas, bet ir modernus sprendimas, atitinkantis šiuolaikinio gyvenimo būdo reikalavimus.

Praktiška ir išskirtinė kampo detalė yra lentyna, kuri prideda funkcionalumo šiam baldui. Ši lentyna gali tapti puiki vieta knygoms, dekoratyviniams daiktams ar netgi elektronikos priemonėms. Tai ne tik papildo kampo išvaizdą, bet ir suteikia jums galimybę išlaikyti tvarką ir organizuotumą jūsų gyvenamojoje erdvėje.

VYTIS LONG kampas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik komfortą, bet ir stilingą dizainą savo namuose. Jo universalumas ir išskirtinės savybės suteikia jums galimybę sukurti ne tik patogią, bet ir estetiškai patrauklią erdvę savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai