Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GP5 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui GP5 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui GP5 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui
NUOTRAUKOS
GP5 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui
GP5 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui
GP5 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui

GP5 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90,1 x 40 x 151,2 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: kalnų uosis/fresko ir briliantinė balta/kalnų uosis.
Užsakant baldus su briliantine balta/kalnų uosio spalva - baldai bus baltos spalvos su kalnų uosio spalvos detalėmis.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Vitrinoje galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose.
Baldų spalvų kombinacijos leis sukurti unikalią kambario atmosferą, kuri trauks Jūsų svečių akis.
Platus modulinių baldų pasirinkimas padės sukurti originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

GP baldų kolekcijos pasirinkimas  GP baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra neatsiejama baldų dalis, kuri ne tik suteikia funkcionalumą, bet ir gali būti stilingas interjero akcentas. Ši konkrečiai kalbant apie lentyną, jos kantuotė yra pagaminta iš kokybiško PVC, užtikrinančio ilgaamžiškumą ir patvarumą. Šis produktas yra pasiekiamas dvejomis elegantiškomis spalvų kombinacijomis: kalnų uosis/fresko ir briliantinė balta/kalnų uosis.

Renkantis lentynos spalvas, klientai gali pasirinkti tarp briliantinės baltos su kalnų uosio detale arba visiškai kalnų uosio spalvos su baltomis detalėmis. Tai suteikia galimybę pritaikyti lentyną pagal asmeninius skonius ir interjero spalvų schemą. Ši lanksti spalvų pasirinkimo galimybė leidžia sukurti harmoningą ir estetiškai patrauklų namų interjerą.

Baldas yra pagamintas iš aukštos kokybės laminuoto medžio plaušo plokštės (LMDP), užtikrinančio ne tik stiprumą, bet ir estetinį išvaizdos ilgaamžiškumą. Ši medžiaga yra atspari įvairioms aplinkos sąlygoms, todėl lentyna tarnaus ilgą laiką be jokio pablogėjimo.

Elegantiškos plastikinės kojelės suteikia lentynai lengvumo ir tuo pačiu stabdymo funkciją, užtikrinančią stabilumą ant bet kokios paviršiaus. Šios kojelės ne tik suteikia funkcionalumą, bet ir įneša subtilų dizaino akcentą, pabrėžiantį šio baldų elemento išskirtinumą.

Ši lentyna yra puiki pasirinkimo galimybė tiems, kurie vertina ne tik funkcionalumą, bet ir nori įtraukti stilingą baldų elementą į savo namų interjerą. Su aukštos kokybės medžiagomis, lanksčiomis spalvų kombinacijomis ir subtiliais dizaino elementais, ši lentyna tampa puikiu pasirinkimu kiekvienam, kuris siekia sukurti elegantišką ir funkcionalų namų erdvės interjerą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai