Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
AMALFI 6 skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui AMALFI 6 skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui AMALFI 6 skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
AMALFI 6 skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui
AMALFI 6 skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui
AMALFI 6 skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui

AMALFI 6 skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 40 x 49 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš natūralaus ąžuolo masyvo, balto MDF.
Natūralaus ąžuolo faneruotė.
Modernus ir stilingas skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė. 
Švarios ir lenktos linijos, subtilios kojelės - visa tai įkvėpta retro stiliaus ir pritaikyta šiuolaikiniams namams.
Šį staliuką lengvai suderinsite su kitais AM kolekcijos baldais.
Baldas surinktas.
Pagaminta Danijoje.

AM baldų kolekcijos pasirinkimas  AM baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

AMALFI televizoriaus staliukas - tai harmoningas junginys tarp natūralaus ąžuolo masyvo ir baltos MDF, su subtiliais retro ir skandinaviško stiliaus akcentais. Šis staliukas suteiks jūsų erdvei elegancijos ir slegiančios šilumos.

Pagamintas iš aukščiausios kokybės natūralaus ąžuolo masyvo, AMALFI televizoriaus staliukas puikiai atspindi medžio natūralumą ir stiprumą. Natūralaus ąžuolo faneruotė ne tik stiprina konstrukciją, bet ir suteikia subtilų estetinį šilumos akcentą.

Baltos MDF detalės suteikia šviežumo ir modernumo. Ši šviesi spalva puikiai dera su natūralaus ąžuolo spalva, kuri suteikia namams jaukumo ir šiltumo jausmą.

AMALFI televizoriaus staliukas turi skandinaviško ir retro dizaino elementų, sukurdami paprastų, bet elegantiškų linijų kompoziciją. Jo forma ir spalvos sukuria stilingą ir subtilų įspūdį, tinkantį įvairiems interjerams.

Šis staliukas ne tik atrodo stilingai, bet ir yra praktiškas. Jo platus paviršius suteikia pakankamai vietos televizoriui, garso sistemai ar kitoms reikalingoms priemonėms. Su AMALFI televizoriaus staliuku jūs gaunate ne tik funkcionalų baldą, bet ir dizaino akcentą, suteikiantį jūsų namams unikalumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai