Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
AMALFI 7 skandinaviško stiliaus knygų lentyna svetainei, valgomajam, biurui AMALFI 7 skandinaviško stiliaus knygų lentyna svetainei, valgomajam, biurui AMALFI 7 skandinaviško stiliaus knygų lentyna svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
AMALFI 7 skandinaviško stiliaus knygų lentyna svetainei, valgomajam, biurui
AMALFI 7 skandinaviško stiliaus knygų lentyna svetainei, valgomajam, biurui
AMALFI 7 skandinaviško stiliaus knygų lentyna svetainei, valgomajam, biurui

AMALFI 7 skandinaviško stiliaus knygų lentyna svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 82 x 30 x 194 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš natūralaus ąžuolo masyvo, balto MDF.
Natūralaus ąžuolo faneruotė.
Moderni ir stilinga skandinaviško stiliaus lentyna. 
Švarios ir lenktos linijos, subtilios kojelės - visa tai įkvėpta retro stiliaus ir pritaikyta šiuolaikiniams namams.
Šią lentyną lengvai suderinsite su kitais AM kolekcijos baldais.
Baldas surinktas.
Pagaminta Danijoje.

AM baldų kolekcijos pasirinkimas  AM baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

AMALFI knygų lentyna - tai stilingas ir funkcionalus sprendimas jūsų namų interjerui. Šis unikalus baldas pagamintas iš aukščiausios kokybės natūralaus ąžuolo masyvo, apdoroto taip, kad išryškintų medžio natūralią spalvą ir tekstūrą. Be to, jis puošiamas natūralaus ąžuolo faneruote, suteikiančia subtilų šilumos akcentą.

Baltos MDF detalės harmoningai koegzistuoja su natūraliu ąžuolo tonu, pridėdamos šviežumo ir modernumo. Šios spalvos derinys suteikia AMALFI knygų lentynai subtilų, bet įspūdingą išvaizdos kontrastą.

Dizaino elementai, įkvėpti skandinaviško ir retro stiliaus, suteikia lentynai unikalumo ir šiuolaikiškumo. Paprastų, bet elegantiškų linijų kompozicija leis jai subtiliai įsilieti į įvairius interjero stilius.

AMALFI knygų lentyna ne tik graži, bet ir praktiška. Skirta ne tik saugoti jūsų knygas, bet ir puikiai tinka eksponuoti dekoratyvinius elementus, šventinius daiktus ar meninius kūrinius.

Ši lentyna yra puikus pavyzdys, kaip sujungti funkcionalumą su stiliaus rafinuotumu. AMALFI knygų lentyna ne tik atliks savo funkciją kaip saugoti jūsų knygas, bet ir taps išskirtiniu jūsų namų akcentu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai