Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
ARNO 3 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo stalas ARNO 3 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo stalas
NUOTRAUKOS
ARNO 3 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo stalas
ARNO 3 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo stalas

ARNO 3 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 200 x 100 x 75 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš ąžuolo lukšto su sodria, tamsia "rūkyta" apdaila.
Natūralaus ąžuolo faneruotė.
Kojos - milteliniu būdu dažytas metalas. 
Modernus ir stilingas industrinio stiliaus pietų stalas. 
Industrinio stiliaus baldų kolekcija AR tiks ieškantiems išskirtinio dizaino baldų savo svetainei ar valgomajam. 
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

AR baldų kolekcijos pasirinkimas  AR baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

ARNO 3 - tai ne tik pietų stalas, bet ir tikras meninis šedevras, kuris sujungia įspūdingą dizainą su funkcionalumu. Šis stalas įkvėptas industrijos stiliaus, kuris šiandien yra labai paklausus dėl savo originalumo ir modernumo.

Pagrindinės ARNO 3 dalys pagamintos iš ąžuolo lukšto, suteikiančio stalo viršui natūralų ir šiltą išvaizdą. Ši medžiaga taip pat pabrėžia unikalų natūralaus ąžuolo rašto grožį. Natūralaus ąžuolo faneruotė puikiai dera su lukštu, sudarant neįprastą, bet subtilų kontrastą.

Metalinės kojelės suteikia ARNO 3 stabilumą ir tuo pačiu pabrėžia jo industrijinį charakterį. Šis komponentas ne tik suteikia stabilią bazę, bet ir atspindi modernių urbanistinių erdvių estetiką.

ARNO 3 yra ne tik funkcionalus stalas, bet ir puikus sprendimas norint praturtinti jūsų interjerą. Jo dizainas yra pakankamai universalus, todėl jis tiks tiek moderniose, tiek klasikinėse erdvėse. Šis stalas idealiai tinka tiek dideliems šeimos pietums, tiek draugiškiems susitikimams su draugais.

Tai ne tik stalas, tai yra gyvenimo būdas, tai yra ARNO 3 - kūrinys, kuris puoselėja ne tik skonį, bet ir kasdieninį jūsų gyvenimą. Su šiuo stalu kiekvienas pietų stalas taps ypatingu, o jūsų patirtis turės išskirtinį atspalvį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai