Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-35%
ARNO 5 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus komoda miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui ARNO 5 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus komoda miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
ARNO 5 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus komoda miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
ARNO 5 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus komoda miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

ARNO 5 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus komoda miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 114 x 45 x 85 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš ąžuolo lukšto su sodria, tamsia "rūkyta" apdaila.
Natūralaus ąžuolo faneruotė.
Kojelės ir rankenos - milteliniu būdu dažytas metalas. 
Moderni ir stilinga industrinio stiliaus komoda. 
Industrinio stiliaus baldų kolekcija AR tiks ieškantiems išskirtinio dizaino baldų savo svetainei ar valgomajam. 
Baldas surinktas.
Pagaminta Danijoje.

AR baldų kolekcijos pasirinkimas  AR baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

ARNO 5 komoda - tai unikalus baldas, kuriame susijungia natūrali ąžuolo šiltuma ir metalinės kojelės sukurtos industrijinio stiliaus elegancija. Šis modelis ne tik pasižymi išskirtiniu dizainu, bet ir siūlo patogumą bei funkcionalumą.

Komoda pagaminta iš aukščiausios kokybės ąžuolo lukšto, suteikiančio jai natūralaus medžio šilumą ir unikalų tekstūros žavesį. Natūralaus ąžuolo faneruotė papildo šį baldą, suteikdama jam išskirtinį charakterį ir estetinį prabangą.

Metalinės kojelės, kuriomis remiasi ARNO 5 komoda, prideda industrijinio stiliaus elementą, suteikdamos jam modernaus ir šiuolaikiško įvaizdžio. Šis baldas puikiai dera tiek su moderniais, tiek su klasikiniais interjerais, suteikdamas kambariui unikalų ir patrauklų akcentą.

ARNO 5 komoda ne tik žavi savo dizainu, bet ir siūlo gausybę praktiškumo. Ji turi daugybę stalčių ir skyrių, kurie leis saugoti ir sutvarkyti jūsų daiktus. Tai puikus pasirinkimas tiek svetainei, tiek miegamajam, suteikiantis erdvės organizavimo galimybes ir sukurdantis elegantišką atmosferą.

Būtent ši komoda, vadinta ARNO 5, tampa tuo neatskiriama kambario dalimi, kuri ne tik suteikia patogumą ir funkcionalumą, bet ir puošia jūsų namus sukurianti gražią industrijoje inspiruotą estetiką. Tai baldas, kuris tinka tiek moderniam, tiek klasikiniam interjerui, praturtindamas jį originalumu ir išskirtiniu grožiu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai