Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
ARNO 8 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, valgomajam, biurui ARNO 8 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
ARNO 8 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, valgomajam, biurui
ARNO 8 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, valgomajam, biurui

ARNO 8 RŪKYTAS ĄŽUOLAS industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 130 x 68 x 45 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš ąžuolo lukšto su sodria, tamsia "rūkyta" apdaila.
Natūralaus ąžuolo faneruotė.
Kojos - milteliniu būdu dažytas metalas. 
Modernus ir stilingas industrinio stiliaus kavos staliukas. 
Industrinio stiliaus baldų kolekcija AR tiks ieškantiems išskirtinio dizaino baldų savo svetainei ar valgomajam. 
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

AR baldų kolekcijos pasirinkimas  AR baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

ARNO 8 - tai kavos staliukas, kuris tinka tiems, kurie vertina ne tik funkcionalumą, bet ir industrinio stiliaus eleganciją. Pagamintas iš ąžuolo lukšto ir natūralaus ąžuolo faneruotės, šis staliukas sujungia natūralumą ir pramoninę išraišką, suteikdamas jūsų erdvei unikalų ir modernų akcentą.

Įdomus ąžuolo lukšto paviršius įkvepia gamtos grožį, kurį papildo natūralaus ąžuolo faneruotė, kurios tekstūra ir spalva sukūrė šilumą ir šiuolaikiškumą. Šis kavos staliukas turi įspūdingas metalines kojas, kurios ne tik suteikia stabilumo, bet ir suteikia industrijinį atspalvį.

ARNO 8 kavos staliukas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia suteikti savo namams modernų ir stilingą išvaizdą. Jo funkcionalumas atsispindi ne tik išvaizdoje, bet ir praktiškumu - ant staliuko galite patogiai laikyti ne tik kavą, bet ir dekoratyvinius elementus, knygas ar kitus daiktus.

Šis kavos staliukas sukuria subtilų derinį tarp gamtos jaukumo ir pramoninės estetikos, suteikdamas jūsų interjerui įdomų ir įvairų charakterį. ARNO 8 - tai ne tik baldas, bet ir meninis akcentas, kuris praturtins jūsų erdvę modernumo ir šiuolaikiškumo dvasia.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai