Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
TADAS2 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui TADAS2 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
TADAS2 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
TADAS2 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

TADAS2 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 50 x 42 x 187 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

TADAS baldų kolekcijos pasirinkimas  TADAS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna su kantuote iš PVC - tai elegantiškas ir funkcionalus sprendimas, kuris papildo bet kurią erdvę savo namuose. Ši lentyna ne tik atlieka praktinę funkciją kaip saugojimo spinta, bet ir tampa dekoratyviniu elementu, suteikiančiu jūsų namams charakterio ir stiliaus.

Pagaminta iš kokybiškos pušies medienos, lentyna ne tik atrodo natūraliai ir estetiškai, bet ir pasižymi ilgaamžiškumu. Pušies mediena yra žinoma savo tvirtumu ir atsparumu, užtikrinančiu, kad lentyna tarnaus jums ilgą laiką, nepalikdama jūsų interjero nuobodžiu arba nutrintu.

Lentynos spalvų pasirinkimas apima riešutą, natūralią pušį, baltą arba antracitą. Šis platus pasirinkimas leidžia jums tinkamai integruoti lentyną į jūsų namų dizainą, atitinkantį jūsų skonį ir bendrą aplinką.

Frezuotos baldo rankenėlės suteikia lentynai subtilų ir išskirtinį dizaino akcentą. Šios detalės ne tik prideda elegancijos, bet ir padeda lengviau atidaryti bei uždaryti duris, suteikdamos patogumo naudotojui.

Be to, guoliniai stalčių bėgeliai, naudojami šioje lentynoje, užtikrina tylų ir efektyvų durų atidarymą bei uždarymą. Ši funkcija ne tik suteikia lentynai modernų ir technologišką šliuzo pojūtį, bet ir pagerina jos funkcionalumą kasdieniame naudojime.

Lentyna su kantuote iš PVC ne tik gali būti praktiškas saugojimo sprendimas, bet ir puikus interjero papildymas, suteikiantis jūsų namams jaukumo ir šilumos. Jos gamyboje naudojama aukštos kokybės medžiaga, kartu su dizaino detaliais, kurie suteikia jai išskirtinį žavesį. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia funkcionalumo ir stiliaus savo gyvenamojoje aplinkoje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai