Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
TADAS1 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui TADAS1 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
TADAS1 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
TADAS1 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

TADAS1 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 89 x 55 x 187 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Spintos durys varstomos.
Spintos viduje lentynos.
Spintoje įmontuotas stalčius.
Guoliniai stalčiaus bėgeliai.
Frezuotos baldo rankenėlės.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

TADAS baldų kolekcijos pasirinkimas  TADAS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta su kantuote iš PVC - tai ne tik praktiškas, bet ir elegantiškas būdas organizuoti jūsų namų erdvę. Šis baldas išsiskiria ne tik funkcionalumu, bet ir natūralumu, kadangi gaminamas iš aukštos kokybės pušies medienos.

Kantuota iš PVC suteikia spintai ypatingą dizaino elementą. Šis apdailos detalės pasirinkimas ne tik pridės vizualinio patrauklumo, bet ir užtikrins kietumą bei atsparumą įvairioms aplinkos įtakoms. PVC kantuota nekenksminga aplinkai ir ilgai išlaiko savo spalvą, todėl spinta išliks puiki ilgą laiką.

Pušies mediena, iš kurios pagaminta ši spinta, suteikia jai natūralumo ir šilumos jausmą. Pušies tvirtumas ir ilgaamžiškumas yra neabejotinas privalumas, garantuojantis, kad spinta tarnaus jums ilgus metus be praradimo kokybės ar stabilumo. Medienos savybės suteikia baldui išskirtinį charakterį, kurį galite priderinti prie įvairių interjero stilių.

Spinta yra pasiekiama keturiose skirtingose spalvose: riešutas, natūrali pušis, balta ir antracitas. Šis platus spalvų pasirinkimas leidžia jums lengvai derinti spintą prie savo namų dizaino spalvų ir sukurti harmoningą interjerą.

Frezuotos baldo rankenėlės yra ne tik funkcionalios, bet ir estetiškai patraukli detalė. Šios detalės sukurs subtilų ir elegantišką įspūdį, o frezavimo detaliai suteiks spintai išskirtinumo ir stiliaus.

Guoliniai stalčių bėgeliai - tai papildomas patogumas, kuris suteikia lengvumą stalčių naudojimui. Šie guoliai užtikrina, kad stalčiai lengvai ir tyliai slenkasi, leisdamas jums patogiai pasiekti ir organizuoti savo daiktus.

Ši spinta su kantuota iš PVC yra daugiau nei tik saugykla. Tai stilingas, kokybiškas ir praktiškas baldas, kuris puikiai tiks įvairioms namų reikmėms.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai