Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RO22 svetainės baldų komplektas. Komoda, lentyna, TV staliukas, spinta RO22 svetainės baldų komplektas. Komoda, lentyna, TV staliukas, spinta RO22 svetainės baldų komplektas. Komoda, lentyna, TV staliukas, spinta RO22 svetainės baldų komplektas. Komoda, lentyna, TV staliukas, spinta RO22 svetainės baldų komplektas. Komoda, lentyna, TV staliukas, spinta
NUOTRAUKOS
RO22 svetainės baldų komplektas. Komoda, lentyna, TV staliukas, spinta
RO22 svetainės baldų komplektas. Komoda, lentyna, TV staliukas, spinta
RO22 svetainės baldų komplektas. Komoda, lentyna, TV staliukas, spinta
RO22 svetainės baldų komplektas. Komoda, lentyna, TV staliukas, spinta
RO22 svetainės baldų komplektas. Komoda, lentyna, TV staliukas, spinta

RO22 svetainės baldų komplektas. Komoda, lentyna, TV staliukas, spinta

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Metalo akcentai kampuose ir rankenėlese.
Komodoje RO7 galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Išskirtinio ir modernaus dizaino modulinių baldų sistema, kurio dėka sukursite originalų kambario dizainą.
Baldai nesurinkti.

Komplektą sudaro: 
Spintelė RO3 L: 120 x 46 x 50,5 cm (P x G x A);
Komoda RO7 P: 130 x 46 x 114 cm (P x G x A);
Pakabinama lentyna RO13: 120 x 31 x 55 cm (P x G x A);
Spinta RO17 P: 50 x 58 x 192,5 cm (P x G x A).

RO baldų kolekcijos pasirinkimas  RO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Baldų komplektas su komoda, lentyna, TV staliuku ir spinta yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia ne tik funkcionalumo, bet ir stilingo dizaino savo namuose. Šis komplektas atitinka aukštus kokybės standartus ir suteikia galimybę sujungti praktiškumą su moderniu dizainu.

Kantuotė sujungia visą komplektą su PVC apdaila, kuri ne tik suteikia estetinį įspūdį, bet ir užtikrina papildomą apsaugą nuo kasdienio naudojimo poveikio. Ši medžiaga yra lengva valyti, ilgaamžiška ir patvari, todėl komplektas išlaikys savo išvaizdą ir funkcionalumą ilgą laiką.

Baldai yra pagaminti iš aukštos kokybės LMDP, tai yra medžiaga, kuri užtikrina ne tik tvirtumą, bet ir lengvumą. Tai leidžia jums lengvai tvarkyti ir perkelti baldus pagal savo poreikius ir gyvenamojoje erdvėje.

Spalvų pasirinkimo nėra, tačiau tai tik prideda universalumo komplektui. Neutralios spalvos leidžia jums lengvai derinti baldus su kitais interjero elementais ir sukurti harmoningą erdvę.

Metalo akcentai kampuose ir rankenėlėse suteikia komplektui šiuolaikiškumo ir subtilaus elegantiškumo. Šios detalės ne tik prideda vizualinio patrauklumo, bet ir suteikia tvirtumo ir ilgaamžiškumo visam komplektui.

Komodoje RO7 yra galimybė papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose. Tai ne tik dekoratyvinis elementas, bet ir papildomas šviesos šaltinis, kuris gali būti naudingas sukurdamas jaukų atmosferą jūsų gyvenamojoje ar svetainėje.

Šis baldų komplektas sujungia funkcionalumą, kokybę ir stilingą dizainą, todėl jis gali praturtinti ir paspartinti jūsų namų interjero atnaujinimą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia patogumo ir modernumo savo kasdieniniame gyvenime.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai