Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
OTTOWA 9 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui OTTOWA 9 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui OTTOWA 9 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui
NUOTRAUKOS
OTTOWA 9 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui
OTTOWA 9 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui
OTTOWA 9 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui

OTTOWA 9 PILKA suoliukas svetainės, valgomojo kambariui, valgomojo, pietų stalui, prieškambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 160 x 34 x 46 cm (P x G x A).
Medžiaga: eko oda.
Juodos metalinės kojos.
Suoliuko sėdimąją dalį puošia "arlekininės" siūlės.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

OTTOWA 9 suoliukas įveda šiuolaikiškumą ir eleganciją į jūsų interjerą su unikaliu dizainu ir aukštos kokybės medžiagomis. Šis suoliukas puikiai tinka tiek šiuolaikinėms, tiek klasikinėms erdvėms, įtraukdamas juodas metalines kojas ir išskirtines detalės, tokias kaip "arlekininės" siūlės ant atlošo ir porankių.

Sėdimoji dalis, aptraukta kokybiška dirbtine oda, suteikia OTTOWA 9 suoliukui modernų ir šiuolaikišką išvaizdą. Dirbtinė oda ne tik yra patvari ir lengvai prižiūrima, bet ir suteikia šilumos ir elegancijos pojūtį. Ši medžiaga puikiai atspindi tikrąją odos struktūrą, o jos matinė tekstūra suteikia subtilų švelnumą.

Juodos metalinės kojos OTTOWA 9 suoliukui suteikia tvirtumo ir modernumo. Metalas ne tik yra ilgaamžis, bet ir sukuria stabilumo jausmą, būtiną sėdimui suoliukui. Juodos spalvos pasirinkimas taip pat leidžia suoliukui lengvai derintis su kitais baldais ir interjero detalėmis, suteikiantis jūsų namams harmoningą dizainą.

Viena iš išskirtinių OTTOWA 9 suoliuko ypatybių yra "arlekininės" siūlės ant atlošo ir porankių. Šios subtilios detalės prideda elegancijos ir originalumo suoliuko dizainui, sukuriant išskirtinį akcentą, kurį pastebės kiekvienas dėmesingas stebėtojas. "Arlekininės" siūlės gali prisidėti prie išraiškingumo ir dinamikos, padarydamos suoliuką išties išskirtiniu.

OTTOWA 9 suoliukas ne tik yra funkcionalus sėdimoji vieta, bet ir dekoratyvinis interjero elementas, kuris gali atnaujinti ir praturtinti jūsų gyvenamąją ar kitą erdvę. Šis suoliukas atspindi dėmesį detalėms ir išskirtinį dizainą, kuris gali tapti pagrindiniu jūsų kambario akcentu. Pavadinimas OTTOWA 9 gali siūlyti asociacijas su stiliaus ir kokybės deriniu, kuris tiks tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai