Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE15 spintelė, naktinis staliukas, spintelė prie lovos SVE15 spintelė, naktinis staliukas, spintelė prie lovos
NUOTRAUKOS
SVE15 spintelė, naktinis staliukas, spintelė prie lovos
SVE15 spintelė, naktinis staliukas, spintelė prie lovos

SVE15 spintelė, naktinis staliukas, spintelė prie lovos

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 40 x 50,2 cm (P x G x A). 
​Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Naktinė spintelė yra neatsiejama dalis kiekvieno miegamojo, o ši konkreti spintelė yra tikras stiliaus ir funkcionalumo kūrinys. Jos pavadinimas – Kantuotė, o pagrindinė jos medžiaga yra kokybiškas PVC, suteikiantis ne tik ilgaamžiškumą, bet ir elegantišką išvaizdą.

Šis baldas yra pagamintas iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, užtikrinančios patvarumą ir stabilumą. Ši medžiaga taip pat leidžia išlaikyti išskirtinę spintelės formą, išlaikyti grožį ilgą laiką. Be to, LMDP mediena yra aplinkai draugiška, prisidedanti prie tvaraus vartojimo.

Naktinės spintelės dizainas pasižymi skandinaviško stiliaus elegancija. Jos spalvų pasirinkimo nėra, tačiau tai suteikia galimybę spintelę lengvai derinti su įvairiais interjero elementais. Baltos spintelės medinės kojelės ir rankenėlės prideda šilumos bei natūralumo, o tuo pačiu išlaiko minimalizmo ir funkcionalumo principus.

Kantuotė leidžia pasidaryti patogią, tvarkingą vietą paslėpti asmeninius daiktus ar knygas, būdama praktiškas miegamajame. Ji pasižymi ne tik išskirtiniu dizainu, bet ir praktiškumu, kuris tampa svarbiu veiksniu kasdieninėje gyvenimo eigą.

Taigi, ši naktinė spintelė yra ne tik funkcionalus baldas, bet ir stilingas interjero akcentas, kuris praturtins bet kurią skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistemą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai