Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
BARRALI 16 RŪKYTAS ĄŽUOLAS skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui BARRALI 16 RŪKYTAS ĄŽUOLAS skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui BARRALI 16 RŪKYTAS ĄŽUOLAS skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
BARRALI 16 RŪKYTAS ĄŽUOLAS skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui
BARRALI 16 RŪKYTAS ĄŽUOLAS skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui
BARRALI 16 RŪKYTAS ĄŽUOLAS skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui

BARRALI 16 RŪKYTAS ĄŽUOLAS skandinaviško stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 150 x 45 x 50 cm (P x G x A).
Ąžuolo faneruotė.
Rūkyto ąžuolo spalva.
Stumdomos durelės.
BA kolekcijos baldai dekoruoti ratanu.
Nesenstančiu stiliumi ir kokybe išsiskiriantys baldai pagaminti pagal retro ir skandinaviško stiliaus tendencijas bus puiki namų puošmena ir tiks bet kurio stiliaus interjere.
Baldas surinktas.
Pagaminta Danijoje.

BA baldų kolekcijos pasirinkimas  BA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

BARRALI 16 TV staliukas - tai subtilaus dizaino ir funkcionalumo derinys, kurį įkūnija natūralios ąžuolo faneruotės rūkyto ąžuolo spalva ir skandinaviškas stilius. Šis staliukas puikiai tinka tiems, kurie vertina ne tik eleganciją, bet ir gamtos šilumą jų gyvenamojoje erdvėje.

Staliuko kūrimui naudota aukščiausios kokybės ąžuolo faneruotė, kuri suteikia ne tik estetinį patrauklumą, bet ir garantuoja tvirtumą bei ilgaamžiškumą. Rūkyto ąžuolo spalva sukuria šiltą ir prabangų atspalvį, atspindintį skandinaviško stiliaus charakteristikas, kuriose dominuoja natūralūs medžiagų atspalviai.

Staliuko dizainas yra subtilus ir funkcionalus. Platus lentynos plotas suteikia pakankamai vietos ne tik jūsų televizoriaus ir garso aparato įrangai, bet ir dekoratyvinėms detalemis. Staliuko formos yra tiesios, suapvalintos linijos suteikia jam elegancijos, tuo pačiu išsaugant natūralų ir šiltą atmosferą.

BARRALI 16 staliukas idealiai tinka įvairioms interjero kompozicijoms. Jo neutralus ir šiuolaikiškas dizainas leidžia lengvai integruoti jį tiek į modernius, tiek į klasikinius interjerus. Šis staliukas taps ne tik jūsų technikos saugojimo vieta, bet ir svarbi interjero detalė, suteikianti jūsų namams skandinaviško dizaino spalvų ir formų akcentą.

Pavadinimas BARRALI 16 pabrėžia šios TV staliuko išskirtinumą ir eleganciją. Tai ne tik baldas, bet ir meninė išraiška, kurioje jungiasi natūralios medžiagos, funkcionalumas ir dizaino harmonija. BARRALI 16 staliukas - tai investicija į jūsų namų patogumą ir stilių.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai