Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
BILBAO 2 skandinaviško stiliaus rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui BILBAO 2 skandinaviško stiliaus rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui BILBAO 2 skandinaviško stiliaus rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
BILBAO 2 skandinaviško stiliaus rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
BILBAO 2 skandinaviško stiliaus rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
BILBAO 2 skandinaviško stiliaus rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

BILBAO 2 skandinaviško stiliaus rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 60 x 75 cm (P x G x A).
Stalviršis - vidutinio pilkumo HPL plokštė.
Baldas gaminamas iš natūralaus ąžuolo.
Ąžuolo faneruotė.
Lengva šiaurietiška išvaizda, nepažeidžiant funkcionalumo. 
Šiltos iš švarios išvaizdos baldai suteiks Jūsų namams jaukumo ir šilumos.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

BILBAO 2 rašomasis stalas yra elegantiškas ir funkcionalus baldas, sukurtas su ypatingu dėmesiu detalėms, natūralumo ir lankstumo siekiant atitikti individualius poreikius. Pagamintas iš natūralaus ąžuolo ir ąžuolo faneruotės su specialia HPL (aukšto slėgio laminato) stalo viršaus plokšte, šis stalas ne tik atitinka aukštus kokybės standartus, bet ir siūlo galimybę užsisakyti prailginimą.

Juodo ąžuolo naudojimas suteikia BILBAO 2 rašomojo stalo dizainui natūralumo ir modernumo jausmą. ąžuolas yra ne tik estetiškai gražus, bet ir tvirtas, garantuojantis baldų ilgaamžiškumą. ąžuolo faneruotė ne tik pabrėžia medžio natūralumą, bet ir prideda dizainui subtilumo ir estetinės vertės.

Stalviršio HPL plokštė yra išskirtinės kokybės, kuri ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra atspari įvairiems kasdienių naudojimo išbandymams. Ši plokštė išsiskiria atsparumu įbrėžimams, šilumai ir drėgmei, suteikdama rašomajam stalui išliekančią išvaizdą ir patvarumą. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ilgaamžiškumą ir lengvą priežiūrą.

BILBAO 2 rašomojo stalo prailginimo galimybė suteikia lankstumą pritaikyti jį pagal vietos ir individualius poreikius. Tai tampa ypatinga privalumu, suteikiančiu galimybę sukurti darbo erdvę, atitinkančią jūsų asmeninius reikalavimus.

BILBAO 2 stalo pavadinimas neatsitiktinai siūlo asociacijas su gyvu miesto gyvenimu ir šiuolaikiniais dizaino elementais. Tai ne tik baldas, bet ir stilius, kuris derina kokybę ir dėmesį detalėms. BILBAO 2 rašomasis stalas sujungia funkcionalumą su išskirtiniu dizainu, tampa ne tik darbo erdvės centriniu elementu, bet ir išskirtiniu interjero akcentu, kuris prideda elegancijos ir modernumo jūsų namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai