Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
NOLA 24 JUODA skandinaviško stiliaus konsolė, rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui NOLA 24 JUODA skandinaviško stiliaus konsolė, rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
NOLA 24 JUODA skandinaviško stiliaus konsolė, rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NOLA 24 JUODA skandinaviško stiliaus konsolė, rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

NOLA 24 JUODA skandinaviško stiliaus konsolė, rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 60 x 75 cm (P x G x A).
Baldai gaminami iš natūralaus ąžuolo.
Spalva - juodas ąžuolas.
Ąžuolo faneruotė.
Stumdomos durys, kurios atsidaro iki galo, todėl galima lengvai išnaudoti vidinės erdvės baldo galimybes.
Kojelės gaminamos iš juodo metalo. 
Ąžuolo faneruotė, pramoniniai juodo metalo elementai ir organiškai minkšti kampai - visa tai užtikrina baldo lengvumo vaizdą. 
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

NO baldų kolekcijos pasirinkimas  NO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

NOLA 24 konsolė yra išskirtinio dizaino baldas, kuris atspindi aukštą kokybę, eleganciją ir skandinaviško stiliaus žavesį. Ši konsolė, pagaminta iš juodo ąžuolo ir ąžuolo faneruotės su stumdomomis durelėmis, yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas elementas jūsų namų interjere.

Juodo ąžuolo naudojimas suteikia NOLA 24 konsolės elegancijos ir išskirtinumo žvilgsnį. Jo sodri spalva ir natūrali tekstūra suteikia šilumos ir prabangos atmosferą, tuo pačiu išlaikant skandinaviško stiliaus minimalistinį grožį. ąžuolo faneruotė dar labiau pabrėžia medžio natūralumą, prisidedant prie konsolės subtilumo ir estetinio valdymo.

Stumdomos durelės yra ne tik dizaino elementas, bet ir funkcionalus sprendimas, kuris leidžia saugoti ir paslėpti daiktus, išlaikant švarų ir tvarkingą erdvės vaizdą. Durelės juda lengvai ir tyliai, suteikdamos šiai konsolei modernų ir išskirtinį stiliaus žvilgsnį.

Skandinaviško stiliaus dizainas, kurį atspindi NOLA 24 konsolė, pasižymi švariomis linijomis ir minimalistiniais elementais. Šis baldas sujungia funkcionalumą su estetika, puikiai derindamas su įvairiais interjero stiliais. Neutralios spalvos ir paprastumas suteikia šio stiliaus konsolėms universalumo.

NOLA 24 konsolė taps išskirtiniu ir pravarčiu elementu jūsų namuose. Šis baldas ne tik suteiks papildomą saugojimo vietą, bet ir pridės išskirtinumo jūsų gyvenamosioms patalpoms. Tai daugiau nei tik funkcionalus baldas - tai dizaino sprendimas, kuris sukuria jaukią ir modernią atmosferą jūsų namuose, pridėdamas jaukumo ir stiliaus detalių.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai