Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
NOLA 17 JUODA skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas NOLA 17 JUODA skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
NOLA 17 JUODA skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NOLA 17 JUODA skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

NOLA 17 JUODA skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 120 x 75 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš natūralaus ąžuolo.
Spalva - juodas ąžuolas.
Ąžuolo faneruotė.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

NO baldų kolekcijos pasirinkimas  NO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

NOLA 17 pietų stalas yra elegantiškas ir funkcionalus baldas, kuris įkūnija skandinaviško stiliaus dizainą ir natūralaus juodo ąžuolo grožį. Šis stalas, pagamintas iš juodo ąžuolo ir ąžuolo faneruotės, atspindi švarų dizainą, kurį papildo išskirtinis spalvinis atspalvis, kuris prideda šilumos jūsų valgomajam.

Juodo ąžuolo naudojimas NOLA 17 pietų stalo gamybai suteikia jam ne tik elegantiškumo, bet ir tvirtumo bei ilgaamžiškumo. Šis natūralus medis sukuria subtilų kontrastą ir tuo pačiu išlaiko minimalizmo principus, būdingus skandinaviškam dizainui. ąžuolo faneruotė ne tik papildo ąžuolo struktūrą, bet ir suteikia baldų elementui ilgalaikį grožį.

Skandinaviško stiliaus dizainas NOLA 17 pietų staluje išsiskiria švarumu, paprastumu ir funkcionalumu. Jo tiesios linijos, minimalus dizainas ir šviesus atspalvis sukuria subtilų, bet kartu išraiškingą išvaizdą. Šis stalas puikiai dera su kitais skandinaviško stiliaus elementais, sudarant jaukų ir modernų valgomąjį interjerą.

NOLA 17 stalo pavadinimas gali simbolizuoti išskirtinumą, o tuo pačiu atspindėti šiuolaikiškumo ir subtilumo pojūtį, kuriuos jis įneš į jūsų namus. Šis stalas gali tapti ne tik praktišku vienuolių stalų sprendimu, bet ir stilingu akcentu jūsų valgomajame. Jo universalus dizainas ir natūralios medžiagos suteikia galimybę lengvai derinti su kitais baldais ir sukurti harmoningą erdvę.

NOLA 17 pietų stalas yra ne tik vieta, kurioje galima susirinkti šeimai ar draugams, bet ir vizualus elementas, kuris prideda jaukumo ir stiliaus jūsų namų valgomajame. Su šiuo stalu valgymas taps ne tik kasdienišku ritualu, bet ir maloniu išskirtinių akimirkų metu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai