Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
RHO 10 skandinaviško stiliaus konsolė - staliukas, svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui RHO 10 skandinaviško stiliaus konsolė - staliukas, svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui
NUOTRAUKOS
RHO 10 skandinaviško stiliaus konsolė - staliukas, svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui
RHO 10 skandinaviško stiliaus konsolė - staliukas, svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui

RHO 10 skandinaviško stiliaus konsolė - staliukas, svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 40 x 75 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš natūralaus ąžuolo.
Ąžuolo faneruotė.
Lengva šiaurietiška išvaizda, nepažeidžiant funkcionalumo. 
Šiltos iš švarios išvaizdos baldai suteiks Jūsų namams jaukumo ir šilumos.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

RH baldų kolekcijos pasirinkimas  RH baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

RHO 10 konsolė – tai elegantiškas ir funkcionalus baldas, kuris atspindi skandinaviško stiliaus švelnumą ir natūralumą. Ši konsolė pagaminta iš aukštos kokybės natūralaus ąžuolo, o ąžuolo faneruotė suteikia jai išskirtinę išvaizdą ir ilgaamžiškumą. Šis baldas yra puikus pasirinkimas tiek funkcionalumo, tiek dizaino atžvilgiu, praturtindamas jūsų erdvę ne tik stiliaus, bet ir natūralių medžiagų šiltumu.

Konsolės kūnas iš natūralaus ąžuolo suteikia jai estetiškai patrauklų ir natūralų išvaizdą. Ąžuolo medis yra ne tik šilumą skleidžiantis, bet ir ilgaamžis, todėl konsolė tarnaus jums ilgus metus, išlaikydama savo prabangą ir natūralų blizgesį. Aukštos kokybės medžio struktūra suteikia konsolės paviršiui unikalų charakterį ir tekstūrą.

Ąžuolo faneruotė, naudojama kaip dengiamoji medžiaga, sustiprina konsolės konstrukciją ir tuo pačiu suteikia jai subtilumo. Faneruotė, tai plonos medžio plokštės, kurios apjungtos sluoksniuose. Ši medžiaga yra gana lengva, bet kartu tvirta ir stabilu, todėl konsolė yra ne tik vizualiai patraukli, bet ir patvari bei ilgaamžė.

Skandinaviško stiliaus konsolės dizainas yra paprastas, švarus ir funkcionalus. Minimalistinės linijos ir subtilūs apipjaustymai pabrėžia šio stiliaus esmę, leisdami konsolės natūraliam grožiui pasirodyti iki visko. Skandinaviškas dizainas taip pat atsispindi šviesiu ir neutraliu spalvų pasirinkimu, kuris lengvai derinsis su kitais interjero elementais.

Pavadinimas RHO 10 gali asocijuotis su stabiliu ir ilgalaikiu grožiu. Šis baldas, būdamas funkcionalus, kartu prideda jaukumo ir šilumos jūsų namams. Konsolė RHO 10 – tai ne tik baldas, bet ir dizaino akcentas, kuris puikiai atitiks skandinaviško stiliaus mylėtojų lūkesčius.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai