Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
NOLA 23 JUODA skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui NOLA 23 JUODA skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui NOLA 23 JUODA skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
NOLA 23 JUODA skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NOLA 23 JUODA skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NOLA 23 JUODA skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

NOLA 23 JUODA skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 60 x 45 cm (P x G x A).
Baldai gaminami iš natūralaus ąžuolo.
Spalva - juodas ąžuolas.
Ąžuolo faneruotė.
Stumdomos durys, kurios atsidaro iki galo, todėl galima lengvai išnaudoti vidinės erdvės baldo galimybes.
Kojelės gaminamos iš juodo metalo. 
Ąžuolo faneruotė, pramoniniai juodo metalo elementai ir organiškai minkšti kampai - visa tai užtikrina baldo lengvumo vaizdą. 
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

NO baldų kolekcijos pasirinkimas  NO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

NOLA 23 kavos staliukas yra elegantiškas ir modernus baldas, kuris žavi savo išskirtinės kokybės juodu ąžuolu ir skandinaviško stiliaus dizainu. Šis staliukas, pagamintas iš juodo ąžuolo ir ąžuolo faneruotės su stumdomomis durelėmis, sukuria subtilų ir funkcionalų akcentą jūsų gyvenamojo kambario ar svetainės erdvėje.

Juodo ąžuolo naudojimas suteikia NOLA 23 kavos staliukui prabangos ir šiuolaikiško dizaino išraišką. Šis natūralus medis suteikia staliukui tvirtumą ir ilgaamžiškumą. ąžuolo faneruotė ne tik pabrėžia jo struktūrą, bet ir suteikia stilingo ir švaraus vizualinio įspūdžio.

Stumdomos durelės yra ne tik praktiškas sprendimas, bet ir estetinis dizaino akcentas. Jos suteikia galimybę paslėpti ir tvarkyti daiktus, tuo pačiu išlaikant švarų ir minimalistinį išvaizdos įspūdį. Durelių stūmimas yra patogus ir diskretus, prisidedant prie šio kavos staliuko funkcionalumo.

Skandinaviško stiliaus dizainas NOLA 23 staliuke atspindi minimalistinės elegancijos principus. Švarios linijos, neutralios spalvos ir paprastumas yra šio stiliaus esminiai bruožai. Staliukas derės prie įvairių interjero stilių, suteikdamas jūsų namams šiuolaikiškumo ir šilumos jausmą.

NOLA 23 kavos staliukas taps ne tik funkcionaliu interjero elementu, bet ir išskirtiniu dizaino akcentu jūsų namuose. Jo pavadinimas, NOLA 23, gali asocijuotis su elegancija ir išskirtinumu, kokybėmis, kurias šis baldas neabejotinai atspindi. Šis kavos staliukas ne tik atitiks kasdienius poreikius, bet ir pridės jaukumo ir stiliaus jūsų gyvenamojo kambario atmosferai. Tai daugiau nei tik baldas – tai vizualinės puošmenos ir komforto ženklas, kuris pagyvins jūsų kasdienybę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai