Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
SAVONA 2 skandinaviško modernaus stiliaus pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam SAVONA 2 skandinaviško modernaus stiliaus pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam SAVONA 2 skandinaviško modernaus stiliaus pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
SAVONA 2 skandinaviško modernaus stiliaus pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam
SAVONA 2 skandinaviško modernaus stiliaus pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam
SAVONA 2 skandinaviško modernaus stiliaus pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam

SAVONA 2 skandinaviško modernaus stiliaus pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 140 x 90 x 75 cm (P x G x A).
Stalviršis - natūralus ąžuolas.
Spalva - juoda.
Kojos - juodas metalas.
Vienu metu flirtuojantis nesenstantis baldų stilius, kokybė ir jų lengvumas tiks tiek skandinaviškam, tiek industriniam/pramoniniam namų interjerui.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

SAVONA 2 pietų stalas yra subtilaus ir funkcionalaus dizaino baldas, kuris sujungia natūralumą su skandinaviško stiliaus elegancija. Stalviršio medžiaga - natūralus ąžuolas - suteikia stalui šilumos ir natūralumo jausmą, tuo tarpu juoda spalva kuria modernų ir universalų vizualinį įspūdį. Juodos metalinės kojelės tinka puikiai su viršuje esančiu ąžuolo stalviršiu, kurį puošia skandinaviškam stiliui būdingi paprasti, bet elegantiški linijiniai kontūrai.

Stalviršis iš natūralaus ąžuolo yra ne tik estetiškai malonus, bet ir ilgaamžis. Medžio savybės sukuria jaukią ir šiltą atmosferą, kuri suteikia patogumo ir išskirtinio stiliaus pojūtį. Natūralesnės, nerūdijančios spalvos, ir medinės struktūros įgauna centralinę vietą moderniuose namuose, nes jie puikiai dera su kitais baldais ir aplinkos elementais.

Juoda spalva yra pasirinkta kaip stalviršio spalva siekiant sukurti kontrastą ir išskirtinumą. Ji ne tik suteikia stalui modernaus ir šiuolaikiško stiliaus, bet ir puikiai derinasi su įvairiomis interjero schemomis. Juoda spalva suteikia stabilumo ir šaltumo jausmą, o tuo pačiu metu pabrėžia natūralų ąžuolo grožį, sukuriant harmoningą derinį.

Juodos metalinės kojelės įneša šiuolaikiško dizaino elementą į stalą. Jos ne tik suteikia stalui tvirtumo, bet ir sukuria subtilų kontrastą su natūraliu ąžuolo viršumi. Metalinės kojelės atitinka skandinaviško stiliaus minimalizmą ir paprastumą, tuo pačiu metu pridedant modernaus akcento.

SAVONA 2 pietų stalas yra universalus ir funkcionalus baldas, tinkantis tiek šeimos pusryčiams, tiek draugų susitikimams. Jo dizainas pasižymi švarumu, natūralumu ir modernumu, dėl ko jis puikiai tinka įvairioms erdvėms. Pavadinimas SAVONA 2 suteikia stalui unikalumo ir tapatybės, kurios puikiai atitinka jo charakterį ir išskirtinumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai