Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
SIGMA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus besisukantis fotelis svetainei, valgomajam, biurui SIGMA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus besisukantis fotelis svetainei, valgomajam, biurui SIGMA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus besisukantis fotelis svetainei, valgomajam, biurui SIGMA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus besisukantis fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
SIGMA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus besisukantis fotelis svetainei, valgomajam, biurui
SIGMA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus besisukantis fotelis svetainei, valgomajam, biurui
SIGMA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus besisukantis fotelis svetainei, valgomajam, biurui
SIGMA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus besisukantis fotelis svetainei, valgomajam, biurui

SIGMA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus besisukantis fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 52,2 x 52,2 x 80,5 cm (P x G x A).
Patogus, nedidelis foteliukas, pasižymintis XX amžiaus viduriui būdinga stilistika. Sukasi į kairę ar į dešinę, bet visada grįžta į pradinę padėtį. Nepretenzingas dizainas leis baldą derinti skirtinguose interjeruose tiek namuose, tiek viešose erdvėse. Sigma ras vietą miegamajame, vaikų kambaryje, prieškambaryje, laukiamajame ar viešbučio erdvėje. 
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Komfortiškas minkštas fotelis, kuris įneš į Jūsų namus ne tik, išskirtinumo, bet ir leis pajusti pajusti geriausią poilsio komfortą.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis SIGMA yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia derinti komfortą su moderniu dizainu savo interjere. Šis fotelis išsiskiria ne tik išskirtinėmis apvaliomis formomis, bet ir galimybe pasirinkti iš plato audinių arba natūralios odos, suteikiant jums galimybę pritaikyti jį pagal savo skonį ir interjero stilių.

Vienas iš svarbiausių privalumų yra galimybė pasirinkti iš plato audinių spektro. Fotelis SIGMA siūlo įvairias medžiagas nuo minkštos ir šiltos medvilnės iki modernaus ir atsparaus poliesterio. Tai reiškia, kad ne tik galite pasirinkti medžiagą pagal savo skonį, bet taip pat pritaikyti ją prie jūsų namų interjero ir kitų baldų.

Norintys pridėti šilumos ir prabangos savo interjerui, gali rinktis fotelį SIGMA iš natūralios odos. Tai ne tik suteiks jūsų namams prabangumo žavesio, bet ir užtikrins ilgaamžiškumą bei atsparumą kasdieniam naudojimui. Natūrali oda puikiai atrodo ir yra maloni prisilietimui, todėl šis pasirinkimas tiks net pačioms išrankiausioms skoniams.

Kiekvienam pasirinkimui yra siūlomas itin platus spalvų spektras, suteikiantis jums galimybę atrasti tai, kas atitiks jūsų individualų skonį. Nuo ramios ir neutralios paletės iki ryškių ir drąsių spalvų, SIGMA fotelis leidžia jums išreikšti savo kūrybingumą ir sukurti unikalų interjerą.

SIGMA fotelis yra ne tik vizualiai patrauklus, bet ir komfortiškas. Jo apvalios formos ne tik atrodo šiuolaikiškai, bet taip pat suteikia papildomą sėdimojo vietos patogumą. Šis fotelis taps ne tik funkcionaliu elementu, bet ir išskirtiniu akcentu jūsų namuose, pridėdamas modernumo ir elegancijos jausmo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai