Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
SIENA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė, stalas SIENA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė, stalas SIENA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė, stalas
NUOTRAUKOS
SIENA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė, stalas
SIENA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė, stalas
SIENA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė, stalas

SIENA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė, stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldai gaminami iš natūralaus ąžuolo.
Spalva - juoda. 
Baldų kojelės - juodos metalinės.
Baldų išskirtinumas - atstumiamos durelės.
Natūralaus, dažyto juodai, ąžuolo, lenktų formų ir 3D fasadų sintezė puikiai dera kartu, sukuria tekstūrą ir šilumą.
Visa SI baldų kolekcija yra puikus skandinaviško stiliaus rankų darbo pavyzdys, papildytas modernaus minimalizmo ir funkcionalumo.
Baldai surinkti.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

SIENA kolekcija pristato įspūdingą skandinaviško stiliaus erdvę su komoda, kavos staliuku, TV staliuku, spintele ir stalu. Šie baldai gaminami iš aukštos kokybės natūralaus ąžuolo, kuris suteikia jiems ne tik estetinį žavesį, bet ir ilgaamžiškumą.

Komoda iš SIENA kolekcijos yra subtilaus dizaino ir puikus sprendimas bet kuriam interjerui. Natūralaus ąžuolo spalva ir struktūra sukuria šiltą ir jaukų atmosferą. Komoda pasižymi ne tik stiliaus, bet ir funkcionalumo deriniu, todėl ji tampa puiki vieta saugoti įvairius daiktus nuo drabužių iki kitų buitinių reikmenų.

Kavos staliukas iš SIENA kolekcijos yra ne tik praktiškas, bet ir išskirtinio dizaino baldas jūsų svetainei. Natūralaus ąžuolo paviršius derinamas su juodos metalo kojelėmis, kurios suteikia staliukui modernumo ir šilumos. Tai puikus akcentas bet kuriam gyvenamajam kambariui, kur norima sukurti elegantišką atmosferą.

TV staliukas iš SIENA kolekcijos puikiai tinka šiuolaikiniam gyvenamajam kambariui. Jo natūralus ąžuolo medis su juodomis metalinėmis kojelėmis sukuria elegantišką ir šiuolaikišką vizualinį efektą. Staliukas ne tik suteikia tvirtą atramą jūsų buitinės technikai, bet ir atrodo išskirtinai stilingai.

Spintelė iš SIENA kolekcijos yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas baldas, kuris puikiai tinka bet kuriai erdvei. Atstumiamos durelės ir natūralus ąžuolo medis sukuria modernų ir patrauklų vaizdą. Spintelė gali tarnauti kaip knygų lentyna arba talpykla kitokiems buities reikmenims.

Stalas iš SIENA kolekcijos yra puikus pasirinkimas tiek valgomajam, tiek darbo erdvei. Natūralus ąžuolas ir juodos metalinės kojelės suteikia jam elegancijos ir tvirtos konstrukcijos. Stalas puikiai dera su kitais SIENA baldais, sukurdamas vientisą ir modernų interjerą.

SIENA kolekcija sujungia skandinaviško stiliaus šilumą su moderniomis linijomis. Natūralus ąžuolas ir juodos metalinės detalės kuria subtilų, tačiau įspūdingą atmosferą jūsų namuose. Baldai ne tik atitiks jūsų funkcionalumo poreikius, bet ir pridės jaukumo ir stiliaus jūsų gyvenamajai erdvei.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai