Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
ROLL, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus sėdmaišis, pufas svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui ROLL, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus sėdmaišis, pufas svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
ROLL, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus sėdmaišis, pufas svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
ROLL, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus sėdmaišis, pufas svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

ROLL, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus sėdmaišis, pufas svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 104 x 74 (P x G x A).
Išorinį sėdmaišio audinį su užtrauktuku galima nuimti ir išskalbti 30 °C temperatūroje. 
Komfortiškas ir puikiai dera įvairiuose interjeruose
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

ROLL sėdmaišis yra puikus papildymas jūsų namų interjerui, kuris ne tik suteikia aukščiausią komfortą, bet ir puikiai atrodo. Šis sėdmaišis yra daugiafunkcinis, praktiškas ir dizainiškai patrauklus.

Viena iš išskirtinių ROLL sėdmaišio savybių yra jo lengvai nuimamas užvalkalas. Užvalkalas gali būti lengvai nuimtas ir išskalbtas 30 laipsnių temperatūroje. Tai suteikia jums galimybę lengvai prižiūrėti šį sėdmaišį ir išlaikyti jį švarų ir šviežų ilgą laiką.

Šis sėdmaišis yra išties komfortiškas. Jis prisitaiko prie jūsų kūno formos, suteikiant jums patogią sėdėjimo patirtį. Jūs galite mėgautis įkritimo jausmu ir visišku atsipalaidavimu šiame sėdmaišyje, būdami po ilgos darbo dienos arba tiesiog norėdami pasilepinti.

Sėdmaišio dizainas yra universalus, todėl jis gali derėti įvairiose interjero stiliuose. Galite pasirinkti audinio spalvą, kuri geriausiai tinka jūsų kambariui, arba rinktis odos spalvą, jei norite elegantiško ir prabango akcento. Ši sėdmaišio galimybė pritaikyti spalvas leis jums sukurti unikalų ir asmenišką interjerą.

ROLL sėdmaišis yra ne tik patogus baldas, bet ir stilingas dizaino elementas jūsų erdvėje. Tai gali būti puikus papildymas jūsų svetainei, miegamajam ar net biurui. Jis ne tik atrodo gerai, bet ir suteikia jums vietą atsipalaiduoti ir pasilepinti savo laisvalaikiu. Tai puikus pavyzdys, kaip komfortas gali eiti ranka rankon su stiliumi.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai