Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -50%
REGATA1 kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui REGATA1 kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui REGATA1 kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
REGATA1 kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
REGATA1 kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
REGATA1 kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

REGATA1 kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 75 x 47 cm/ 58 x 40 cm (Ø x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Staliukų kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 2 x 2 cm.
Komplekte 2 staliukai. Kaina nurodyta už komplektą. 
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

REGATA kavos staliukas – tai funkcionalus ir stilingas sprendimas jūsų interjere, kuris ne tik atitiks jūsų estetinius reikalavimus, bet ir pasižymės ilgaamžiškumu bei praktiškumu. Stalviršis šio staliuko yra ne tik estetiškas, bet ir itin atsparus įbrėžimams, smūgiams bei aukštai temperatūrai, užtikrindamas ilgalaikį naudojimą.

Stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas suteikia galimybę pritaikyti staliuką pagal jūsų interjero spalvų paletę. Tai leidžia sukurti harmoningą ir išskirtinį aplinką jūsų namuose ar biure. Stalviršio gamybai naudojama LMDP medžiaga, kuri pasižymi dideliu atsparumu ir tvirtumu. LMDP plokštės storis yra 18 mm, užtikrindamos stabilumą ir ilgalaikį naudojimą.

Stalviršio kantuotė yra pagaminta iš kokybiško PVC, kurio storis siekia 2 mm. Tai ne tik suteikia estetinį išvaizdos priedą, bet ir užtikrina papildomą apsaugą nuo įbrėžimų bei mechaninių pažeidimų. PVC kantuotė taip pat prisideda prie staliuko ilgaamžiškumo.

Staliuko kojos pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, kuris pasižymi dideliu atsparumu korozijai ir mechaniniams pažeidimams. Kojų plotis yra 2 x 2 cm, suteikiantis stabilumą ir tvirtumą staliukui. Šis dizaino elementas ne tik suteikia staliukui modernų išvaizdą, bet ir užtikrina saugumą bei ilgalaikį naudojimą.

REGATA kavos staliukas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik stilių, bet ir funkcionalumą bei ilgaamžiškumą. Šis staliukas taps neatskiriamu jūsų kasdienybės dalimi, suteikiantis patogumą ir estetinį malonumą jūsų erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai